Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrť mladého herca (†33): Zomrel po páde!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

TORONTO - Tak veľa mal toho ešte pred sebou! Zo sveta šoubiznisu prišla ďalšia smutná správa. Na večnosť odišiel len 33-ročný herec Robert Cormier. Stanovisko, ktoré zverejnila smútiaca rodina, vháňa slzy do očí.

Robert Cormier, ktorý sa zviditeľnil napríklad účinkovaním v seriáloch Heartland, Slasher, či American Gods, náhle zomrel. 

V nekrológu stojí, že Robert bol športovec, herec a skvelý brat. „Mal vášeň pomáhať druhým a vždy sa usiloval dosiahnúť čo najviac. Užíval si filmové večery so svojou rodinou a veľmi vzhliadal k svojmu otcovi. Počas svojho života ovplyvnil mnohých ľudí, či už išlo o rodinu, spoluhráčov a priateľov. Jeho spomienka bude žiť cez vášeň ktorú mal pre umenie a film a vďaka jeho trom sestrám, ktoré pre neho znamenali celý svet,” uvádza sa tiež v smútočnom oznámení. 

Príčina hercovej smrti spočiatku nebola známa. Jedna zo sestier však pre médiá neskôr potvrdila, že Robert zomrel v nemocnici následkom zranení, ktoré utrpel pri páde. Aké boli ďalšie okolnosti, neprezradila.   

Hercov profil na sociálnych sieťach zaplnili slová plné smútku a kondolencie rodine. Smutný odkaz sa objavil aj na oficiálnom profile seriálu na sociálnej sieti Instagram. „Správy o smrti Roberta Cormiera nás veľmi zarmútili. Bol obľúbeným členom tímu. V myšlienkach sme s ním a jeho rodinou, ktorá žiada o súkromie počas týchto ťažkých časov,” znie stanovisko tvorcov. 

Robert Cormier v seriáli Heartland.
Zobraziť galériu (2)
Robert Cormier v seriáli Heartland.  (Zdroj: CBC)

Viac o téme: Robert Cormier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu