Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá herečka sa zosypala pred kamerou: Hrozné, čím si v detstve prešla!

Maisie Williams Zobraziť galériu (9)
Maisie Williams (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Veľmi sa trápila! Anglická herečka Maisie Williams (25) je svetu známa vďaka účinkovaniu v úspešnom počine Hra o tróny. Doň bola obsadená, keď mala len 12 rokov, takže prakticky vyrastala pred kamerami. Ešte pred tým si však prešla poriadne náročným obdobím, na ktoré najnovšie s bolesťou zaspomínala v rámci podcastu The Diary Of A CEO.

Maisie Williams vo fantasy seriály Hra o tróny stvárnila Aryu Stark, ktorá sa pred kamerami zmenila z bezbranného dievčaťa na nebojácnu bojovníčku. Málokto však vie, že sympatická herečka musela poriadne zabojovať aj v súkromnom živote. A to v pomerne mladom veku...

Maisie Williams sa neubránila slzám.
Zobraziť galériu (9)
Maisie Williams sa neubránila slzám.  (Zdroj: YouTube.com)

Ako herečka v podcaste The Diary Of A CEO prezradila, detstvo sa jej spája s depresiami, veľkým smútkom, úzkosťami a psychickými problémami. Jej matka musela s ňou a jej troma súrodencami utiecť, keď mala Maisie len štyri mesiace. „S otcom som mala veľmi traumatický vzťah. A čo si pamätám, mala som problémy so spaním. Keď som mala 8 rokov, naozaj som sa veľmi trápila,” uviedla herečka, ktorá sa počas rozhovoru viackrát neubránila slzám.  

Jej nezvyčajné správanie sa v škole nezdalo jej učiteľovi. Tomu sa v zborovni zverila, čo všetko ju trápi. Keď sa Maisie dívala na svojich rovesníkov, stále si kládla otázku, kedy bude aj ona rovnako šťastná. Vďaka terapiám a meditácii sa jej podarilo nad svojimi démonmi ako-tak zvíťaziť. Ako tiež dodala, veľa sa zamýšľala nad tým, prečo jej vzťahy s rodičmi boli tak komplikované a prečo sa jej otec choval k vlastným deťom, tak ako sa choval.

Viac o téme: Maisie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu