Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladá herečka sa bicyklovala bez podprsenky: Rodičia zakrývali deťom oči!

Maisie Williams Zobraziť galériu (6)
Maisie Williams (Zdroj: SITA)

DOVER - Okoloidúci boli zhrození! Britská herečka Maisie Williams (24) si je dobre vedomá toho, že nahota i odvážne scény sú súčasťou jej profesie. Aktuálne nakrúca film o kapele Sex Pistols, kde čo-to zo svojho tela odhalí. Ona s tým problém vôbec nemá. Avšak niektorí jedinci...

Maisie Williams je talentovaná herečka, ktorá si rozhodne zaslúži pozornosť. Zviditeľnila sa vďaka účinkovaniu v mimoriadne úspešnom počine Hra o tróny, kde stvárnila Aryu Stark. Na konkurze uspela ako 14-ročná a o jej ďalšom osude bolo v podstate rozhodnuté. 

Maisie Williams ako Arya Stark.
Zobraziť galériu (6)
Maisie Williams ako Arya Stark.  (Zdroj: HBO)

Popri účinkovaní v spomínanom seriáli prišli ďalšie ponuky vrátane thrilleru Cesta do Afriky, či drámy Kniha lásky a dokumentu Cyberbully, kde čerpala aj z vlastných skúseností. Ako dieťa bola totiž obeťou kyberšikany. 

Galéria: Maisie Williams

V týchto dňoch nakrúca mladá herečka seriál s názvom Pistol, ktorý je o legendárnej punkovej kapele Sex Pistols. Maisie v ňom stvárňuje modelku Pamelu Rooke a bulvárnym fotografom sa ju podarilo zvečniť počas nakrúcania. 

Zaujímavé je, že práve počas scény, keď sa výrazne nalíčená a odetá v priesvitnom plášti bez podprsenky premávala ulicami na bicykli. Paparazzom sa podarilo urobiť aj ozaj vydarenú fotku. Okoloidúca žena totiž v istej chvíli zakrývala zrejme svojmu synovi oči, aby nevidel vnady tej odhalenej ženskej. 

Bulvárnym fotografom sa podarilo spraviť aj takúto vtipnú momentku. Herečku Maisie Williams pobúrení ľudia nijako nevyviedli z miery.
Zobraziť galériu (6)
Bulvárnym fotografom sa podarilo spraviť aj takúto vtipnú momentku. Herečku Maisie Williams pobúrení ľudia nijako nevyviedli z miery.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Maisie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu