Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chladnokrvná VRAŽDA rapera (†30) je plná otáznikov: Hovorí sa aj o pomste!

Rakim Hasheem Allen Zobraziť galériu (2)
Rakim Hasheem Allen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Šokujúce zabitie mladého rapera, ktorého fanúšikovia poznali pod umeleckým menom PnB Rock (†30), vyvoláva stále priveľa otáznikov. Prvotné informácie hovorili o tom, že motívom usmrtenia tohto umelca bola lúpež. Zdroje blízke miestnej polícii však naznačujú, že sa mohlo jednať aj o vybavovanie účtov z minulosti.

Minulý týždeň sme vás na Topkách informovali o tragickej streľbe, ktorá sa odohrala v jednej z reštaurácii v Los Angeles. Obeťou sa stal mladý rapper Rakim Hasheem Allen, ktorý bol vrejnosti  známy pod umeleckým menom PnB Rock.

Jeho smrť okamžite vyvolala množstvo otázok. Skupina spevákových fanúšikov dokonca obvinila jeho priateľku, že má v celej lúpeži prsty. Počas ich spoločnej večere totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila ich spoločné chvíle.

Polícia si na začiatku vyšetrovania myslela, že na základe tohto príspevku ich páchatelia našli a následne okradli. To však nakoniec vyvrátili. Momentálne ale začalo policajné oddelenie v Los Angeles pracovať s teóriou, že mohlo ísť o vybavovanie účtov z minulosti.

Chladnokrvná VRAŽDA rapera (†30)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Ako informuje TMZ, polícia pracuje s teóriou, že nešlo len o obyčajnú lúpež. Hovorí sa o viacerých možnostiach a vyšetrovatelia skúmajú, čo bolo motívom chladnokrvnej vraždy. Intenzívne vraj prešetrujú jeho kontakty v Atlante, kde istý čas žil, a tiež v jeho rodnom meste - vo Philadelphii. „Nazdávajú sa, že ak by išlo len o lúpež, tak by si útočník vzal šperky a nemusel na neho viackrát chladnokrvne vystreliť,” uviedol k tomu zdroj spomínaného portálu. 

Svedkom vraždy bola umelcova partnerka Stephanie, ktorá s ním má dvojročnú dcérku Xuri.

Viac o téme: PnB Rock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu