Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žalostný pohľad na legendárneho Tysona (56): FOTO na invalidnom vozíku, trpí VÁŽNYM OCHORENÍM!

Mike Tyson Zobraziť galériu (4)
Mike Tyson (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Legendárneho boxera Mika Tysona (56) si ľudia budú navždy pamätať ako jedného z najväčších boxerov histórie. Na konci roka 2020 sa dokonca vrátil do ringu. Momentálne však zápasí s veľmi ojedinelou chorobou, ktorá mu značne znepríjemňuje život. Pri pohľade na posledné zábery bývalého majstra sveta majú jeho fanúšikovia vážne obavy.

Mike Tyson sa preslávil v 80-tych a 90-tych rokoch minulého storočia ako jeden z najlepších boxerov histórie. Železný Mike, ako znie jeho prezývka, sa stal v roku 1987 najmladším majstrom sveta ťažkej váhy a tento rekord dodnes nikto neprekonal.

Počas svojho života sa preslávil aj niekoľkými škandálmi, ale fanúšikovia si ho pamätajú ako elitného športovca. Tým sa pripomenul v roku 2020, kedy sa znovu postavil v ringu počas exhibície s ďalším bývalým majstrom sveta Royom Jonesom Jr.

Mike Tyson
Zobraziť galériu (4)
Mike Tyson  (Zdroj: Instagram)

Posledné zábery na bývalého športovca však vyvolali obavy o jeho zdravotný stav. Minulý týždeň sa totiž objavil na letisku v Miami na vozíku a pomáhať mu musel jeden zo zamestnancov letiska. K fotkám, ktoré sa okamžite začali šíriť médiami aj sociálnymi sieťami, sa nakoniec vyjadril aj samotný Tyson.

V rozhovore pre televíziu Newsmax TV povedal: „Diagnostikovali mi ochorenie sciatica. Počas horších dní nedokážem ani len rozprávať. Vďaka bohu, že je to jediný zdravotný problém, ktorý mám. Momentálne sa mám dobre. Ja aj všetci v mojom okolí sme naozaj šťastní za všetko, čo od života dostaneme," povedal bývalý boxer.

Mike Tyson
Zobraziť galériu (4)
Mike Tyson  (Zdroj: Profimedia)

Sciatica je ochorenie, ktoré je u nás známe aj pod pojmom ischias. Toto ochorenie postihuje nervové zakončenia v tele. Tyson mal okrem toho v minulosti vážne problémy s chrbticou, pre ktoré bol nútený ukončiť svoju profesionálnu kariéru. 

Viac o téme: Mike Tyson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu