Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Taký prestížny hosť na BMD ešte nebol: ROZHOVOR s potomkom slávneho Gucciho!

Patrizia Gucci na Bratislavských módnych dňoch Zobraziť galériu (8)
Patrizia Gucci na Bratislavských módnych dňoch (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v historickej budove Národnej rady Slovenskej republiky konali už po 17-krát Bratislavské módne dni pod vedením Márie Rehákovej (69). Tentokrát si módne kreácie v prvý deň prišla pozrieť aj významná návšteva z Talianska. Jeden z potomkov slávneho Gucciho, jeho prapravnučka Patrizia Gucci (59).

Rozhovor s Patriziou Gucci (Zdroj: Maarty von B)

Móda sa už roky spája aj s Bratislavou. Aj tento rok sa konajú Bratislavské módne dni, ktoré okrem odprezentovania známych slovenských dizajnérov dávajú priestor aj tým úplne začínajúcim a prostredníctvom súťaže im každoročne pomáhajú zviditeľniť sa.

Ako to býva zvykom, odborná porota z Bratislavských módnych dní zvolí tému, ktorú majú mladí, nádejní dizajnéri zakomponovať do svojich výtvorov a ukázať, čo je v nich. Tento rok bola téma Svet bez dymu. Ich diela si tentokrát prišiel pozrieť aj veľmi významný hosť z mekky módy z Talianska.

Taký prestížny hosť na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Jeden z potomkov klanu Gucciových tento rok zavítal na Bratislavské módne dni. Takúto prestížnu návštevu sme tu veru ešte nemali. Patrizia Gucci je prapravnučka zakladateľa módneho domu Gucci, Guccia Gucciho a dcéra Alda Gucciho.

Pri tejto príležitosti sme samozrejme nemohli chýbať a podarilo sa nám spraviť s Patriziou Gucci rozhovor.

Patrizia Gucci na Bratislavských módnych dňoch
Zobraziť galériu (8)
Patrizia Gucci na Bratislavských módnych dňoch  (Zdroj: Ján Zemiar)

Keďže pred pár mesiacmi celý svet mohol vidieť životný príbeh tohto slávneho rodu módnej ikony s názvom “Klan Gucci“, pričom vo filme si zahrala spevácka diva Lady Gaga, nedalo sa nám Patrizie nespýtať, čo si práve ona myslí o tomto filmovom počine a spracovaní Ridleyho Scotta. Film je inšpirovaný práve šokujúcim príbehom módneho impéria talianskeho domu, v ktorom nechýba láska, zrada, pomsta a v neposlednom rade ani samotná vražda.

„Bol hrozný, áno, bol otrasný, útočný voči mojej rodine a agresívny v štýle,“ povedala znechutená prapravnučka Gucciho pre Topky.sk. Svoje emócie rozhodne neskrývala a bola doslova pohoršená. „Všetko v tom filme je proste odporné a skutočne útočné voči mojej rodine a samozrejme voči môjmu otcovi,“ dodala v rozhovore Patrizia Gucci.

Pevne však veríme, že sa jej aspoň Bratislava bude páčiť a vychutná si aj ďalší deň Bratislavských módnych dní, ktoré sa budú konať opäť už dnes večer.

To, ako vníma Patrizia Gucci mladých slovenských dizajnérov a či sa jej u nás páčilo, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Patrizia GucciBMD 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu