Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drsný ÚTOK na Phoebe z legendárnych Priateľov: Je to ten NAJHORŠÍ ČLOVEK NA SVETE!

Lisa Kudrow Zobraziť galériu (6)
Lisa Kudrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fíha, toto jej na popularite príliš nepridá! Lisa Kudrow (59) sa hádam každému spája s kultovým seriálom Priatelia. Tam stvárnila bláznivú a veselú Phoebe. V súkromí je speváčka samozrejme iná. Nuž a nájdu sa aj ľudia, ktorí na stretnutie s ňou vôbec nespomínajú v dobrom.

Meno herčečky Lisy Kudrow sa momentálne v médiách nespomína práve v najlepšom. Pričinil sa o to Spencer Pratt, známy z viacerých reality šou. Na platforme TikTok zverejnil príspevok, v ktorom odpovedal na rôzne otázky. V rámci toho napríklad prezradil, že na seriálovú Phoebe má ťažké srdce. 

Ako neskôr vysvetlil, dôvodom je situácia ku ktorej došlo v roku 2009 na istej párty. Išlo v podstate o prvú spoločenskú akciu, na ktorej sa spoločne s partnerkou Heidi Montag ocitli medzi Á-čkovými celebritami. „Bolo jasné, že nás tam nikto nechce. Ale mali tam dobré jedlo,” začal svoje rozprávanie Spencer. 

Ako tak sedeli, zrazu k nim prišla Lisa. „Priamo predomnou povedala Heidi, že potrebuje odo mňa čo najskôr odísť, pretože ju zabijem. Vraj mám oči ako sériový vrah,” uviedol. Dvojica sa spočiatku nazdávala, že išlo o fór, prípadne skrytú kameru. Avšak nie. Nikto sa nesmial. „Pre mňa to bolo to najdrsnejšie stretnutie s ľudskou bytosťou,” dodal.   

Heidi Montag a Spencer Pratt kedysi
Zobraziť galériu (6)
Heidi Montag a Spencer Pratt kedysi  (Zdroj: SITA)

FOTO: Spencer Pratt a Heidi Montag sa už čochvíľa stanú dvojnásobnými rodičmi. 

Viac o téme: Lisa KudrowHeidi MontagSpencer Pratt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu