Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lionel Messi má doma BOHYŇU! Ohúri nielen postavičkou po troch deťoch, ale aj príbehom lásky

Lionel Messi má po svojom boku ozajstnú krásavicu. Zobraziť galériu (2)
Lionel Messi má po svojom boku ozajstnú krásavicu. (Zdroj: Instagram)

IBIZA - Väčšina futbalistov po náročnej sezóne zamierila k moru. Výnimkou nie je ani Lionel Messi (34), ktorý si užíva oddych na luxusnej jachte na Ibize. Spoločnosť mu robí jeho krásna manželka Antonela Raccuzzo (34), ktorá ukázala, že aj po troch deťoch má stále dokonalú postavu.

Španielsku Ibizu vyhľadávajú dovolenkári z celého sveta. V poslednej dobe je obľúbenou destináciou i pre mnohých športovcov a ich atraktívne polovičky. Svoj voľný čas sa tam rozhodol stráviť aj Lionel Messi. Hráčovi Paris Saint-Germain okrem Antonely robili spoločnosť aj jeho dobrý kamarát a futbalista Cesc Fabregas (35) s manželkou. 

Pozornosť, ktorá sa každodenne Messimu dostáva, si však tentokrát ukradla jeho manželka. Tá predviedla svoju božskú figúru v sexi plavkách. Antonela ukázala, že ani tri deti nie sú pre jej dokonalú postavu problém a že jej ostatné ženy majú čo závidieť. 

FOTO: Lionel Messi a Antonela Roccuzzo tvoria krásny a dokonalý pár.

Antonela Roccuzzo sa môže pochváliť dokonalou postavičkou.
Zobraziť galériu (2)
Antonela Roccuzzo sa môže pochváliť dokonalou postavičkou.  (Zdroj: Instagram)

Lionel a Antonela sa spoznali v ich rodnom meste Rosariu v Argentíne. Stretli sa ako deti, keď ich zoznámil jej bratranec, ktorý bol spoluhráčom budúceho víťaza Ligy majstrov. Ich cesty sa na istý čas rozdelili pre futbalistovu kariéru. Spojila ich až tragédia. Antonele zomrela najlepšia kamarátka. Lionel tak neváhal ani sekundu, kúpil si letenku a odletel za Antonelou a bol jej najväčšou oporou. Zosobášili sa v roku 2017 a majú spolu troch synov, Thiaga (9), Matea (6) a Cira (4).

Viac o téme: Lionel MessiAntonela Roccuzzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu