Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna herečka má doma svoj klon: Aha, aké sú obe nádherné!

Jessica Alba Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tá je ale krásna! Americká herečka so španielskymi koreňmi – Jessica Alba (41) má byť na čo hrdá. Okrem kariéry sa môže pochváliť aj krásnou rodinkou. Najnovšie sa pochválila svojou najstaršou dcérou Honor Marie, ktorá oslávila 14. narodeniny.

Na svojom instagrame uverejnila herečka Jessica Alba dojímavé časové video, ktoré ukazuje krásne okamihy zo života jej milovanej dcéry. Tá čoskoro nastúpi na strednú školu. „Je to akoby včera, čo si bola malým bábätkom. Trávili sme hodiny pozeraním sa na seba a ukázala si mi tú najhlbšiu lásku,“ citlivo sa vyjadrila slávna brunetka.

„Som na teba taká pyšná – si milá, inteligentná, kreatívna - si tým najlepším, čo ma mohlo stretnúť. Si môj anjel,“ dodala Jessica, pre ktorú je prvorodená dcéra obrovským darom.

Herečka má ešte dve ďalšie deti – dcéru Haven a syčeka Hayesa. Do úlohy mamy sa vložila naplno a rozhodla sa, dať si od herectva pauzu. „Pocit, že ich tak veľmi milujem a potrebujem, a že ony tak veľmi milujú a potrebujú mňa, je tá najlepšia, najťažšia aj najdojímavejšia vec na svete. Je mi len ľúto, že moja najstaršia ma už nepotrebuje tak, ako kedysi,“ uviedla slávna kráska. 

Jessica Alba so svojou najstaršou dcérou.
Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba so svojou najstaršou dcérou.  (Zdroj: Instagram)

Jesica svoju hereckú kariéru začala ako 13-ročná, keď získala rolu vo filme Všetko je dovolené. Pri spomienkach na tieto začiatky priznala, že mala na seba veľké nároky a kritizovala sa. Objavila sa aj v úspešnom seriáli Nemocnica Chicago Hopes či Temný anjel. V roku 2005 sa jej začala komiksová etapa a zahrala si v Sin City – mesto hriechu.

Jessica Alba
Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jessica Alba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu