Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prestali ju skrývať: Harry a Meghan ukázali svoju rozkošnú dcérku... Je to čistý tato!

Harry a Meghan Zobraziť galériu (6)
Harry a Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Tá sa im teda vydarila! Nie je tajomstvom, že Harry a Meghan počas svojho krátkeho pobytu v Spojenom kráľovstve oslavovali aj 1. narodeniny svojej milovanej dcérky Lilibet. V médiách sa aktuálne objavili prvé informácie o tom, ako detská párty vyzerala a pri tej príležitosti dovoliť zverejniť aj záber svojej princezničky. Čo poviete, na koho sa podobá?

Harry, Meghan a ich ratolesti sa počas svojho pobytu v Británii zdržiavali vo Frogmore Cottage. Tam v sobotu pri príležitosti narodenín svojej dcérky Lilibet usporiadali párty. Zišli sa na nej okruh príbuzných a priateľov. Nechýbala ani samotná kráľovná, ktorá sa s touto svojou pravnučkou stretla vôbec prvýkrát. 

Alžbeta II. však zakázala zhotoviť akékoľvek zábery z tohto výnimočného momentu. 

Jedným z hostí, prítomným na oslave, bol aj fotograf Misan Harriman, ktorý je dobrým priateľom Harryho a Meghan. Práve on zhotovil krásnu fotografiu, prostredníctvom ktorej svetu svojho času oznámili, že bývalá herečka je tehotná. 

A práve on v týchto dňoch na svojich profiloch na sociálnych sieťach zverejnil ďalšie výnimočné momentky. Svetu prostredníctvom nich ukázal nielen Megan v úlohe matku, ale aj samotnú Lilibet. Viacerí sa pri pohľade na ňu zhodujú, že sa ponáša najmä na svojho otca Harryho. Podobne ako on, i jej starší brat Archie, má ryšavé vlasy. 

FOTO (Kliknutím na šipku vpravo sa vám zobrazia ďalšie zábery)

Harry a Meghan poďakovali gratulantom, vrátane tých, ktorí na počesť Lilibet darovali viac ako 79-tisíc libier neziskovej organizácii World Central Kitchen, ktorá spolupracuje s ich nadáciou Archewell. Pomoc poputuje na podporu do Uvaldy, Texasu a na Ukrajinu.  

Viac o téme: Kráľovská rodinaLilibet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu