Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prasklo TO na oslavách kráľovnej: Ona je opäť TEHOTNÁ?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (8)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Skrýva pod srdcom sladké tajomstvo?! Uplynulé dni žilo (nielen) Spojené kráľovstvo pompéznymi oslavami na počesť kráľovnej Alžbety II., ktorá je na tróne už úctyhodných 70 rokov. Súčasťou programu bol tiež veľkolepý koncert známych hviezd. Ten si naplno užívala aj kráska, ktorá fotografom predviedla zaoblené bruško. Pozrite, ku komu zrejme opäť priletí bocian!

V priemere 11,2 milióna ľudí v Spojenom kráľovstve sledovalo na televíznej stanici BBC One sobotňajšie slávnostné podujatie venované 70. výročiu nástupu britskej kráľovnej Alžbety II. na trón. Informovala o tom v nedeľu samotná BBC.

Na koncerte pred Buckinghamským palácom - panovníčkiným sídlom v Londýne - vystúpili hviezdy ako Diana Ross, George Ezra, Queen+Adam Lambert, Rod Stewart, Hans Zimmer, Alicia Keys, Nile Rodgers, Andrea Bocelli či Duran Duran. Podujatie s účasťou kráľovskej rodiny v publiku prinieslo verejnoprávnej spoločnosti BBC najvyššiu sledovanosť v tomto roku. Maximálna úroveň bola 13,4 milióna divákov. Na koncerte vystúpili s prejavmi aj princ Charles a princ William.

Koncert sledovalo 22.000 držiteľov špeciálnych vstupeniek, pričom 10.000 z nich bolo poskytnutých verejnosti. Ďalšie desaťtisíce ľudí sa zhromaždili v blízkom okolí. Kráľovná, ktorú v uplynulých mesiacoch trápia problémy s mobilitou, sa na podujatí nezúčastnila.

Galéria: FOTOGALÉRIA z veľkolepého koncertu na počesť kráľovnej Alžbety II.

Vystúpenie mnohých hviezd si však užívali nielen členovia kráľovskej rodiny, ale tiež ďalšie známe tváre. Spomenúť možno napríklad modelky Naomi Campbell a Kate Moss, moderátorku Holly Willoughby, či speváčku Nicole Scherzinger. 

Obrovskú dávku pozornosti si však uchmatla aj sestra vojvodkyne Kate - Pippa Matthews. Tej sa pod voľnými zelenými šatami akoby črtalo tehotenské bruško. Portál Page Six uvádza, že blízky zdroj prezradil, že „manželia sú veľmi šťastní”. 38-ročná Pippa a jej muž - James Matthews majú spolu syna Arthura (3) a dcérku Grace (1). „Špekulácie nebudeme nijako komentovať,” uviedol pre médiá hovorca rodiny, čím však dohady o tehotenstve nijako nevyvrátil. Nuž, časom uvidíme, či bude z Pippy trojnásobná mamina...

Pippa Matthews zaujala zaobleným bruškom. Skrýva pod srdcom sladké tajomstvo?
Zobraziť galériu (8)
Pippa Matthews zaujala zaobleným bruškom. Skrýva pod srdcom sladké tajomstvo?  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pippa MiddletonPippa MatthewsOslavy 70. výročia nástupu kráľovnej Alžbety II. na trón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu