Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna Bond girl BEZ ZÁBRAN: Do kamier otrčila HOLÉ PRSIA!

Léa Seydoux Zobraziť galériu (8)
Léa Seydoux (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Nepatrí medzi hanblivky! Krásna francúzska herečka Léa Seydoux (36), ktorá si zahrala napríklad aj v bondovke No Time to Die, už neraz dokázala, že s nahotou nemá žiaden problém. Svoje krivky vystavila na obdiv i počas nakrúcania drámy s názvom Klam.

36-ročná herečka Léa Seydoux je dôkazom toho, že v krajine Galského kohúta sa rodia krásne ženy. Svojím šarmom očarila aj tvorcov bondovky No Time to Die a získala úlohu osudovej Bond girl. 

Daniel Craig a Léa Seydoux ako James Bond a jeho Bond girl.
Zobraziť galériu (8)
Daniel Craig a Léa Seydoux ako James Bond a jeho Bond girl.  (Zdroj: SITA)

Človeku sa pri pohľade na atraktívnu herečku až nechce veriť, že v mladosti bola veľmi plachá a hanblivá. Hoci sa pôvodne túžila stať opernou speváčkou, jej kariéra sa napokon uberala iným smerom. A dobre urobila! Nuž a pri pohľade na jej filmovú kariéru je zrejme, že v priebehu rokov poriadne zapracovala aj na svojom ostychu. 

Léa totiž vo viacerých počinoch nemala problém s nakrúcaním intímnych a odhalených scén. V týchto dňoch sa viac hovorí o dráme s názvom Klam. Blondínka v ňom stvárňuje jednu z mileniek slávneho amerického spisovateľa. Toho stvárnil 59-ročný herec Denis Podalydès. 

VIDEO: Upútavka na film s názvom Klam. 

Mnohých mužských divákov nepochybne zaujme scéna, pri ktorej si Léa zmyselne vyzlieka sako, pod ktorým je celkom nahá. Nuž, mamina 5-ročného syna Georga sa nemá za čo hanbiť. Čo poviete?

Léa Seydoux pred kamerami opäť odhodila zábrany.
Zobraziť galériu (8)
Léa Seydoux pred kamerami opäť odhodila zábrany.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Léa Seydoux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu