Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová Bond girl je poriadna divoška: Kontroverzné zábery plné lesbických orgií!

Léa Seydoux sa počas nakrúcania filmu Život Adéle poriadne odviazala. Zobraziť galériu (11)
Léa Seydoux sa počas nakrúcania filmu Život Adéle poriadne odviazala.

LOS ANGELES - Nemá žiadne zábrany! Francúzka herečka Léa Seydoux (30) aktuálne žiari v najnovšej bondovke Spectre, no na konte má aj oveľa zaujímavejšie úlohy. Za zmienku rozhodne stojí jej účinkovanie v romantickej dráme s názvom Život Adéle. Sympatická umelkyňa pred kamerami ukázala nielen svoje nahé telo, ale predviedla aj divoký sexuálny apetít. S o deväť rokov mladšou kolegyňou okorenili počin intímnymi scénami ako vystrihnutými z filmu pre dospelých.

V najnovšej bondovke Spectre dostala príležitosť zažiariť talianska bohyňa Monica Bellucci, ale aj mladšia herečka Léa Seydoux z Francúzska. Tá účinkovala napríklad vo filmoch Grandhotel Budapešť, Mission Impossible, či Robin Hood. Na konte má aj úlohu v kontroverznej dráme Život Adéle, za ktorú získala ocenenie Zlatá palma. 

Film je o 15-ročnej Adéle, ktorej život sa zmení, keď sa zaľúbi do staršej ženy. Tú stvárnila práve Léa. Počin trvá tri hodiny a šokujúce sú detailné scény lesbických orgií. Herečky sa pred kamerami ukázali úplne nahé a predvádzali dokonca aj orálny sex. V týchto scénach mali obe na tele umelé vagíny. 

Umelkyne sa po slávnostnej premiére filmu netajili tým, že nakrúcanie pre ne nebolo vôbec jednoduché. Režisér s nimi dlhé a náročné posteľné scény začal nakrúcať bez prípravy a toho, aby ich poriadne zoznámil. „Väčšina ľudí by sa neodvážila žiadať od nás to, čo chcel on. Boli by ohľaduplnejší,” povedala v rozhovore Adéle Exarchopoulos, ktorá mala v čase nakrúcania 19 rokov. 

Adèle Exarchopoulos a Léa Seydoux počas nakrúcania filmu odhodili všetky zábrany.
Zobraziť galériu (11)
Adèle Exarchopoulos a Léa Seydoux počas nakrúcania filmu odhodili všetky zábrany.

VIDEO: Trailer k filmu Život Adéle.

Život Adele - trailer

Viac o téme: James BondSpectreAdele ExarchopoulosLéa Seydoux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu