Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká modelka šokuje: Ukázala TELO... Hotové MONŠTRUM!

Hana Mašlíková Zobraziť galériu (3)
Hana Mašlíková (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Pevná ako skala! Česká modelka a moderátorka Hana Mašlíková (39) svojich priaznivcov pravidelne informuje o tom, že je vo fitku ako doma. Aktuálne sa na Instagrame pochválila záberom, ktorý vyráža dych. A rovnako tak aj popis k nemu... Jej tréner z nej vytvoril monštrum!

Hotový Terminátor! Hana Mašlíková si plní ďalší zo svojich snov. Sympatická blondínka je pyšnou maminou, má za sebou kariéru modelky a moderátorky a najnovšie tvrdo maká na tom, aby uspela na súťaži fitness. 

Blondínka sa na súťaž poctivo pripravuje a výsledkom sa už pochválila aj followerom. „Môj tréner si vytvoril svoje prvé monštrum,” poznamenala s úsmevom Hana. „Nezaujíma ma, či sa to niekomu páči alebo nie. Nech si každý nakladá so svojím telom po svojom. Po takejto forme som vždy túžila a som na ňu pyšná,” dodala. 

Fanúšikovia zahrnuli krásku rôznymi komentármi. Väčšina ocenila za aký krátky čas dokázala na sebe tak výrazne zapracovať. „Si hustá! Mne sa takáto postava síce až tak nepáčí, ale si mi veľmi sympatická a to, čo si dokázala, je neskutočné. Veľmi ti fandím a držím palce na súťaži,”

Viac o téme: Hana MašlíkováHana Reinders
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu