Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MEGA fešák v pätách hviezdnej speváčky: Sexi bodyguard? OMYL! Jeho identita vás dostane

Dua Lipa má v pätách takéhoto fešáka. Zobraziť galériu (8)
Dua Lipa má v pätách takéhoto fešáka. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - To je ale fešák! Speváčku menom Dua Lipa (26) naplno zamestnáva veľké koncertné turné, v rámci ktorého vystúpila aj na Miami. Popri práci si však našla tiež čas na oddych. Paparazzom sa ju podarilo zvečniť vo chvíli, keď sa vybrala na pláž. V pätách mala fešáka, ktorý si rozhodne zaslúži pozornosť. Kto to je?

Dua Lipa je nielen slávna, ale tiež krásna žena. Nečudo, že kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak to nebolo ani pred pár dňami, keď sa vybrala za oddychom. Speváčku nahodenú vo výrazných oranžových bikinách jednoducho nešlo prehliadnúť. 

Dua Lipa vyzerala v bikinách skvele. V pätách mala tohto fešáka.
Zobraziť galériu (8)
Dua Lipa vyzerala v bikinách skvele. V pätách mala tohto fešáka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Slávnej speváčke robila spoločnosť jej nemenej atraktívna kamarátka. Krásky však mali aj pánsku spoločnosť. Pri pohľade na šarmantného pána, ktorý kráčal za nimi, by sa mohlo zdať, že Dua Lipa má takého fešného bodyguarda alebo má po rozchode s Anwarom Hadidom nového frajera. Ani jedna z týchto možností nie je správna. Spomínaný fešák je totiž otcom slávnej speváčky. Volá sa Dukagjin, má 52 rokov a sám má na sociálnej sieti Instagram takmer 250-tisíc followerov.

Dua Lipa má s otcom skvelý vzťah.
Zobraziť galériu (8)
Dua Lipa má s otcom skvelý vzťah.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nechajme sa prekvapiť, či tento charizmatický fešák bude speváčke robiť spoločnosť, aj keď zavíta na Slovensko. Dua Lipa vystúpi 11. júna 2022 v rámci LOVESTREAM FESTIVAL-u na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave. Vstupenky nájdete na www.predpredaj.sk alebo kliknite SEM.

 

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu