Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra sa k nej nesmie ani priblížiť: Drsný zákaz pre českú spevácku legendu!

Marta Kubišová Zobraziť galériu (2)
Marta Kubišová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Sviatky zrejme strávi úplne osamote! Speváčka Marta Kubišová totiž bojuje so zdravotnými problémami a v aktuálnej pandemickej situácii dostala zákaz stretávať sa s cudzími ľuďmi. Priblížiť sa však nej nemôže ani vlastná dcéra - je totiž neočkovaná!

Marta Kubišová aktuálne bojuje so zdravotnými problémami. „Zle sa mi dýchalo, v krku akoby som mala cudzí predmet, ktorý nemôžem vykašľať. Čo vám budem hovoriť, bola som presvedčená, že mám covid,” zverila sa denníku Aha!

Galéria: Marta Kubišová

Našťastie, test bol negatívny, ale problémy sa opakovali. Lekári potom zistili, že má zápal dýchacích ciest. „Nasadili mi antibiotiká a zakázali všetok kontakt,” prezradila speváčka, ktorá tak odmietla ísť na krst kalendára, pre ktorý pózovala. A svoju fenku púšťa na venčenie pred panelák úplne samú, čaká na ňu vo vchode. 

V aktuálnej situácii sa nemôže vidieť ani s vlastnou dcérou. „Covid by pre mňa mohol byť fatálny. Som síce trikrát očkovaná, ale to nič neznamená. Som v tej najrizikovejšej skupine a teraz aj nesmierne oslabená,” uviedla Kubišová a dodala: „Dcéra je pre mňa v súčasnom čase nebezpečná. Prečo sa nechce nechať očkovať, s ňou nemá cenu riešiť, má svoju hlavu a je už dospelá, nútiť ju nemôžem.”

Ak sa do Vianoc českej legende výrazne nepolepší, strávi sviatky v úplnej izolácii. 

Dcéra sa k nej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: A-Company)

Viac o téme: Marta Kubišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu