Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi Salma Hayek: Zväčšené prsia... Au, to bolí!

Salma Hayek Zobraziť galériu (3)
Salma Hayek (Zdroj: Instagram)

MEXIKO - Salma Hayek patrí bez pochýb k naozaj príťažlivým herečkám. Vo veku 54 rokov sa okrem peknej tváre pýši aj napumpovaným hrudníkom. A fanúšikovia sa nemýlia - naozaj sa jej v posledných rokoch prsia zväčšili!

Pri pohľade na Salmu Hayek si mnohí fanúšikovia hovoria, či náhodou nepodstúpila plastiku poprsia. Má totiž po päťdesiatke a vnady viditeľne väčšie ako kedysi. 

Salma Hayek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Galéria: Salma Hayek

A herečka nepopiera, že nabrali na objeme. Ibaže prirodzenou cestou! „Veľa ľudí hovorí, že mám zväčšené prsia. Neobviňujem ich. Moje prsia boli menšie, ale rovnako aj zvyšok môjho tela,” povedala v programe Red Table Talk. 

K zmenám u nej prišlo po tehotenstve aj menopauze a s niekoľkými pribratými kilogramami nabrala aj v oblasti hrudníka. „Patrím proste k ženám, ktorým sa to deje v každom z týchto prípadov. Keď priberám, keď som tehotná a keď som v menopauze,” uviedla Salma. 

Salma Hayek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Hoci mužom to môže pripadať skvelé, ženy vedia svoje. „Môj chrbát tým naozaj trpí,” vyhlásila herečka. „A málokto o tom hovorí,” dodala s tým, že kým pri téme menopauzy sa veľa rozpráva o psychických zmenách, rast pŕs v tomto období je pre mnohé ženy prekvapením. 

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu