Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka má už doma puberťáčku: WAU! Vyrástla do krásy

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - O tej ešte budeme veľa počuť! Angelina Jolie nie je jedinou hviezdou, ktorá sa v týchto dňoch pretŕča na červenom koberci so svojimi ratolesťami. Pozornosť si určite zaslúži aj jej kolegyňa Salma Hayek s krásnou dcérou Valentinou. Pozrite sa, aká z nej rastie kočka!

Hviezdna kariéra nie je to jediné, čím sa krásna Salma Hayek môže pochváliť. Atraktívnej tmavovláske sa darí aj v súkromí. Sexi herečka zbalila francúzskeho podnikateľa a pracháča menom François-Henri Pinault, s ktorým sa zasnúbila v marci 2007. V tom čase už nosila pod srdcom ich spoločnú dcérku Valentinu. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou na Valentína v roku 2009.

Dcérka prominentnej dvojice sa v detstve ponášala skôr na svojho otca. S pribúdajúcimi rokmi sa však mení na takú krásnu ženu, akou je jej slávna mamina. 

Salma Hayek s dcérkou Valentinou kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek s dcérkou Valentinou kedysi.
 

Bok po boku sa objavili na slávnostných premiérach počinu The Eternals. Minulý týždeň v Los Angeles, počas toho uplynulého si odbehli do Londýna. Pri pohľade na krásnu dievčinu niet pochýb, že o nej budeme ešte veľa počuť. 

Salma Hayek má doma už puberťáčku.
Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek má doma už puberťáčku.  (Zdroj: SITA)

Z dcéry Salmy Hayek rastie krásavica.
Zobraziť galériu (10)
Z dcéry Salmy Hayek rastie krásavica.  (Zdroj: profimedia.sk)

Salma sa netají tým, že je na svoju krásnu dcéru veľmi pyšná. „Moje drahé dievčatko. Si pre mňa všetkým. Ospevujem ten deň, keď si prišla do môjho života a zaplnila ho svetlom. Ďakujem, že si,” vyznala sa herečka pri príležitosti dcérkiných nedávnych narodenín. 

Viac o téme: Salma HayekValentina Pinault
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu