Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci čin zúfalej herečky: Vládne opatrenia ju dohnali k... Preboha, na verejnosti úplne HOLÁ!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

PARÍŽ - Ľudia stratili reč! V piatok večer sa vo Francúzsku udeľovali ceny César, ktoré boli sprevádzané poriadne šokujúcim vystúpením 57-ročnej herečky menom Corinne Masier. Tá prišla na pódium oblečená vo zvláštnom kostýme, ktorý si počas svojho prejavu postupne vyzliekla. Aké bolo posolstvo jej nahého protestu?!

V piatok sa udeľovali prestížne filmové ceny César, ktoré sú považované za francúzske Oscary. Víťaza v kategórii najlepší kostým prišla na pódium vyhlásiť herečka Corinne Masier. Na sebe však nemala elegantnú róbu, ale masku somára. Človek by si povedal, že stavila na originalitu...

Corinne Masier prišla na pódium v maske somára, pod ktorou mala šaty navodzujúce dojem, že je celá od krvi.
Zobraziť galériu (5)
Corinne Masier prišla na pódium v maske somára, pod ktorou mala šaty navodzujúce dojem, že je celá od krvi.  (Zdroj: SITA)

Avšak umelkyňa sa rozhodla takýmto spôsobom protestovať proti nariadeniam vlády súvisiacim s pandémiou COVID-19. Pod maskou osla mala šaty, ktoré mali navodzovať dojem, že je celá od krvi. Aj tie si počas svojho prejavu vyzliekla. Na pódiu sa napokon ocitla celkom nahá. Na prsiach mala nápis "Bez kultúry nie je budúcnosť" a chrbát jej zdobil slogan "Vráť nám umenie, Jean!" adresovaný premiérovi Jeanovi Castex.  

Corinne Masier sa po pódiu pretŕčala úplne nahá.
Zobraziť galériu (5)
Corinne Masier sa po pódiu pretŕčala úplne nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Corinne Masier sa po pódiu pretŕčala úplne nahá.
Zobraziť galériu (5)
Corinne Masier sa po pódiu pretŕčala úplne nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Corinne svojím vystúpením vyrazila dych mnohým ľuďom. Avšak nie je jedinou umelkyňou, ktorá je z opatrení vlády zúfalá. Aj moderátorka podujatia - komička Marina Fois dala najavo svoj názor. „Zavreli kiná, divadlá a zakázali koncerty, aby mohli otvoriť kostoly,” poznamenala nahnevane blondínka. 

Umeleckej obci vo Francúzsku dochádza trpezlivosť s opatreniami vlády. Žiadajú znovu otvoriť divadlá, kiná, galérie, múzeá a koncertné siene. Či im k tomu napomohol nahý protest Corinne Masier, zatiaľ nevedno.

 

Viac o téme: Corinne MasierCésar Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu