Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávnu Češku prirovnávajú k Marilyn Monroe: Takto vyzerá bez príkras a mejkapu!

Eva Herzigová Zobraziť galériu (10)
Eva Herzigová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Svedčí jej aj prirodzenosť! Slávna česká modelka Eva Herzigová svojou krásou a šarmom dobyla prehliadkové móla po celom svete. Svojho času ju dokonca prezývali Marilyn Monroe Východu. Dnes slávi 48. narodeniny, je trojnásobnou maminou a treba uznať, že z pribúdajúcich rokov si ťažkú hlavu robiť nemusí.

Eva Herzigová sa narodila 10. marca 1973 v českom meste Litvínov. V detstve sa pomerne aktívne venovala športu. Avšak, keď mala 16 rokov, výlet do Prahy určil, akým smerom sa bude jej život uberať. Eva sa totiž dala presvedčiť kamarátke, aby spolu s ňou skúsila šťastie na konkurze prestížnej francúzskej modelingovej agenrúry. Uspela a jej kroky smerovali do Paríža. 

Netrvalo dlho a krásna Češka začala dosahovať jeden úspech za druhým. Bola tvárou značiek Guess, Wonderbra a Victoria´s Secret. Predvádzala pre slávne módne domy a jej krásna tvár i božské telo zdobili mnohé titulky prestížnych časopisov. 

Eva Herzigová kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Eva Herzigová kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Krásna blondínka očarila aj filmových tvorcov. Na konte má pôsobenie vo viacerých počinoch. Prvýkrát stála pred kamerami v roku 1995 a hneď po boku Gérarda Depardie vo filme Strážni anjeli. 

Eva Herzigová vo filme Strážni anjeli.
Zobraziť galériu (10)
Eva Herzigová vo filme Strážni anjeli.  (Zdroj: Gaumont)

V priebehu rokov 1996 - 1998 bola manželkou bubeníka menom Tico Torres, ktorý pôsobí vo formácii Bon Jovi. Jej osudovým mužom sa však stal turínsky podnikateľ Gregorio Marsiaj, ktorému porodila troch synov. 

Herzigová má krásny nielen zovňajšok, ale i dobré srdce. Je o nej totiž známe, že podporuje viacero chaitatívnych projektov. 

Eva Herzigová je krásna aj bez mejkapu. Čo poviete?
Zobraziť galériu (10)
Eva Herzigová je krásna aj bez mejkapu. Čo poviete?  (Zdroj: Instagram)

Eva Herzigová a jej najväčšie poklady.
Zobraziť galériu (10)
Eva Herzigová a jej najväčšie poklady.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Herzigová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu