Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brutálna premena známeho herca: Schudol 113 kíl! Po rokoch konečne FOTO bez trička

Ethan Suplee vo filme Osudový dotyk. Zobraziť galériu (4)
Ethan Suplee vo filme Osudový dotyk. (Zdroj: New Line Cinema )

LOS ANGELES - Jeho premena vyráža dych! Ethan Suplee (44) má na konte účinkovanie v mnohých počinoch. Nedá sa však povedať, že by pred kamerami niekedy stvárnil obletovaného fešáčika. Trpel totiž výraznou obezitou. V posledných rokoch však herec zapracoval na svojom zdraví, kondícii a zovňajšku. Pozrite sa na tú neuveriteľnú zmenu!

Galéria: Ethan Suplee a jeho neuveriteľná premena.
Kult hákového kríža, Kokain, Návrat do Cold Mountin, Osudový dotyk, Vlk z Wall Street, Ulička hanby, či seriál Moje meno je Earl sú len vybrané z počinov, v ktorých si zahral rodák z New Yorku - Ethan Suplee. V médiách sa o ňom nikdy často nehovorilo. Stvárňoval totiž zväčša vedľajšie postavy. 

V uplynulých rokoch však kedysi obézny herec prešiel výraznou premenou, ktorá si rozhodne zaslúži zmienku a obdiv. Ako Ethan priznal, podarilo sa mu schudnúť zhruba 113 kg. Dnes svojim príbehom mnohých motivuje a dáva im rôzne rady. S prejedaním sa mal problém už od svojich 5 rokov. Ako 10-ročný údajne vážil 90 kg.  

Ethan je od roku 2006 ženatý s filmovou producentkou Brandy Lewis, s ktorou majú štyri deti. Práve deti ho nabádali k tomu, aby si v horúčavách nemal problém obliecť si tielko. A najnovšie sa so svojimi followermi, ktorých má 415-tisíc, podelil aj o fotku, na ktorej pózuje celkom bez trička. Ako sám priznal, už od detstva sa vždy aj kúpal zásadne v tričku. 

Ethan Suplee kedysi.
Zobraziť galériu (4)
Ethan Suplee kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Ethan Suplee dnes vyzerá ako celkom iný človek.
Zobraziť galériu (4)
Ethan Suplee dnes vyzerá ako celkom iný človek.  (Zdroj: Instagram)

Ethan Suplee v súčasnosti.
Zobraziť galériu (4)
Ethan Suplee v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ethan Suplee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu