Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna speváčka vhupla do roku 2021 nahá: Erotické VIDEO pre fanúšikov!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pošteklila ich fantáziu! Speváčka Christina Aguilera (40) nikdy nepatrila medzi hanblivky. Zároveň si je dobre vedomá, že provokácia a dráźdivé zábery jej vždy zaručia pozornosť. S fanúšikmi sa preto na prelome rokov podelila o poriadne horúce video.

Galéria: Christina Aguilera
Ako sexi kovbojka! Takto známa speváčka a päťnásobná víťazka Grammy vhupla do roku 2021. Slávna blondínka totiž na Instagrame, kde má zhruba 7,3 milióna followerov, zverejnila video z kúpeľne. Úplne nahá s kovbojským klobúkom na hlave si vychutnávala bublinky a horúci kúpeľ. 

Veru, pri pohľade na dráždivé zábery bolo horúco aj mnohým jej priaznivcom. Zvlášť tým mužským. „Ak nás takto budeš pravidelne prekvapovať, tak to bude skvelý rok,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií. „Tvoj snúbenec je šťastný muž. Stavím sa, že takéto sexi predstavenie mu robíš často,” reagoval istý fanúšik.

Christina Aguilera a jej nahý pozdrav fanúšikom.
Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera a jej nahý pozdrav fanúšikom.  (Zdroj: Instagram)

Christina Aguilera je momentálne zasnúbená s o 5 rokov mladším gitaristom menom Matthew Rutlerom, s ktorým tvoria pár od roku 2010. Dvojica má spolu dcérku Summer Rain. Speváčka má ešte 12-ročného syna Maxa Lirona. Jeho otcom je hudobný producent Jordan Bratman, s ktorým bola Christina v manželstve počas rokov 2005-2011.

VIDEO: Christina Aguilera potešila fanúšikov takýmto sexi videom. 

 

Viac o téme: Christina Aguilera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu