Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsná kritika obľúbenej herečky: Preboha, čo si to dala na stromček?!

Jennifer Aniston so svojim štvornohým miláčikom. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston so svojim štvornohým miláčikom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Takéto reakcie nečakala! Herečka Jennifer Aniston (51) je veľmi obľúbená. Dokazuje to aj počet jej followerov, ktorých má na Instagrame 36 miliónov. Niektorých z nich však v uplynulých dňoch nepríjemne zaskočila, ba dokonca napálila. A na vine su vianočné ozdoby, ktoré sú ozaj netradičné. Pozrite!

Sociálne siete boli v uplynulých dňoch plné vianočne ladených fotografií. Nechýbali ani zábery od celebrít a známych tvári. Niektorí stavili na krásne rodinné zábery, vybrané krásky si už tradične neodpustili provokáciu. 

Vianočné pozdravy celebritných krások: Šťastné a vyzlečené!

Ani Jennifer Aniston nezabudla na svojich priaznivcov. Vybrané vianočné zábery však zverejnila vo forme príbehov, ktoré po istom čase z Instagramu zmiznú. Medzi nimi bola aj fotka dekorácie, ktorá vyvolala poriadne búrlivé diskusie. 

Aniston totiž za drevenú ozdobu s nápisom "naša prvá pandémia 2020" schytala poriadnu kritiku. „Toto je na hlavu. Oslavujme pandémiu, počas ktorej umierajú milóny ľudí. Zavesme si to na stromček,” znie reakcia jedného z followerov. Mnohí sa zhodli, že ide o veľmi nevhodné gesto. 

Niektorí sa však herečky zastávali. Na svojom profile totiž od chvíle ako prepukla pandémia vyzývala ľudí, aby nosili rúška a boli opatrní, či podporovala rôzne projekty. „Ja na tej ozdobe nevidím nič zlé. Moja mama dostala takú istú od kamarátky, ktorá pracuje v nemocnici. Upokojte sa všetci,” reagoval jeden z tých, čo sa postavili na herečkinu obranu. 

Jennifer Aniston schytala za túto vianočnú dekoráciu poriadnu kritiku.
Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston schytala za túto vianočnú dekoráciu poriadnu kritiku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu