Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny herec (87) vzal svoju fešnú ženu na rande: Príbeh ich lásky... Jednoducho WAU!

Michael Caine Zobraziť galériu (7)
Michael Caine (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Stále sa o svoj vzťah starajú! Michael Caine (87) je slávny herec, ktorého netreba hádam nikomu predstavovať. Okrem kariéry sa však môže pochváliť aj stabilným a krásnym manželským vzťahom. Tých v šoubiznise nie je veľa. Pozrite, ako sa ich láska začala.

Michael Caine je úspešný herec, ktorý má na konte viacero ocenení, vrátane dvoch sošiek Oscara. A hoci v marci oslávi 88. narodeniny, pred kamerami je stále aktívny. 

Vždy si však nájde čas aj na svoju milovanú manželku Shakiru. Dvojica si v januári pripomenie 48. výročie sobáša. Úspešný herec bol v minulosti ženatý aj s herečkou Patriciou Haines, ktorá mu porodila dcéru Dominique. Rozviedli sa v roku 1962.

Keď Caine zbadal svoju osudovú lásku - Shakiru Baksh, bol ňou hneď očarený. „Bol som doma, keď v televízii išla reklama. A v nej bola táto brazílska kráska. Povedal som svojmu priateľovi - Zajtra ideme do Brazílie. Mám dosť peňazi. Ideme ju nájsť,” prezradil v jednom z rozhovorov úspešný herec. 

Michael Caine s manželkou Shakirou kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Michael Caine s manželkou Shakirou kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Keď sa dozvedel, že krásna modelka nie je na druhej strane sveta, ale nachádza sa zhruba do 2 km od neho, jeho radosť bola neopísateľná. Keď na ňu získal telefonický kontakt, volal jej 11-krát, kým konečne súhlasila, že spolu pôjdu na rande. To napokon dopadlo nad očakávania. Dvojica sa zosobášila a má spolu dcéru Natashu. 

Na rande si manželia vyšli aj pred pár dňami. 73-ročná bývalá modelka vyzerala ozaj skvele. FOTO nájdete TU!

Michael Caine a jeho manželka Shakira si pravidelne doprajú rande v reštaurácii. Takto ich zvečnil bulvárny fotograf v septembri tohto roka.
Zobraziť galériu (7)
Michael Caine a jeho manželka Shakira si pravidelne doprajú rande v reštaurácii. Takto ich zvečnil bulvárny fotograf v septembri tohto roka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Hercova manželka sa aj v zrelom veku môže predvádzať v plavkách. Záber je z minulého roka.
Zobraziť galériu (7)
Hercova manželka sa aj v zrelom veku môže predvádzať v plavkách. Záber je z minulého roka.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Michael Caine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu