Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Paparazzi FOTO slávnej modelky: Na sexicu z móla zabudnite!

Sara Sampaio Zobraziť galériu (7)
Sara Sampaio (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úplne iná! Modelka Sara Sampaio (29) je svetu známa ako jeden z anjelikov Victoria´s Secret. Provokatívna bielizeň, bujná hriva a dokonalý mejkap tvoria kombináciu, ktorá z nej pred objektívom robí bohyňu. Aktuálne paparazzi zábery preto mnohých poriadne prekvapia.

Galéria: Sara Sampaio je krásna žena.
Victoria´s Secret, Giorgio Armani, Calzedonia, či Sports Illustrated sú len vybrané zo spoluprác, ktorými sa rodáčka z Portugalska - Sara Sampaio môže pochváliť. Prirodzene pekná tvárička a štíhle krivky tvoria kombináciu, ktorú obdivuje nielen jej dlhoročný partner Oliver Ripley, ale aj milióny fanúšikov po celom svete.

Ktovie, aké budú reakcie modelkiných fanúšikov na zábery, ktoré sa v uplynulých dňoch podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Saru totiž nafotili vo chvíli, keď vypratávala garáž pri svojom dome. Oblečené mala sivé pyžamo, pod ktoré si nedala podprsenku. Vlasy mala ledabolo zopnuté do chvosta a na tvári ani štipku mejkapu. 

Nuž, pre mnohé ženy je útechou vidieť, že aj bohyne z červeného koberca a z titulných stránok prestížnych magazínov sa doma menia na obyčajné šedé myšky a nie vždy majú svoj deň...

Sara Sampaio veru počas všedného dňa príliš neohúri.
Zobraziť galériu (7)
Sara Sampaio veru počas všedného dňa príliš neohúri.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sara Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu