Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné priznanie slávnej herečky: Orgazmus ako 11-ročná!

Halle Berry Zobraziť galériu (8)
Halle Berry (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aj keď pre mnohých sú sexuálne témy tabu, herečka Halle Berry (54) k týmto jedincom rozhodne nepatrí. Potvrdila to nedávno na sociálnej sieti Instagram, kde spoločne s kamarátkou odpovedali followerom na rôzne otázky. Okrem iného bol na pretrase i prvý orgazmus.

Halle Berry na sociálnych sieťach už dlhšie ohuruje svojich followerov. 54-ročná herečka sa s nimi pravidelne delí o svoje fitness tipy a neváha sa pochváliť fotkami bezchybného tela.

Galéria: Halle Berry je krásna žena.
Spolu s kamarátkou Lindsay Flores nedávno vymysleli rubriku Bad & Booshy, v rámci ktorej odpvedajú na zvedavé otázky fanúšikov. „Niektoré z nich sú ozaj neslušné,” poznamenala nedávno krásna umelkyňa.  

Kamrátky okrem iného odpovedali aj na otázku, aký bol ich prvý orgazmus. Kým Lindsay si na detaiily príliš nespomínala, slávna herečka bola hneď priama. „Pamätám si to. Urobila som si to sama. Mala som asi 11 rokov a objavovala som svoju sexualitu, ako väčšina dievčat,” uviedla Berry. 

Aj keď Halle o svojom partnerovi príliš nehovorí, nedávno odkryla jeho identitu. Krásna umelkyňa randí s  50-ročným muzikantom menom Van Hunt. V minulosti bola trikrát vydatá. Zo vzťahu s modelom Gabrielom Aubrym má dcéru Nahlu, s hercom Olivierom Martinezom má syna Macea. 

Halle Berry a Lindsay Flores odpovedajú na otázky, ktoré sú pre mnohých tabu.
Zobraziť galériu (8)
Halle Berry a Lindsay Flores odpovedajú na otázky, ktoré sú pre mnohých tabu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu