Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi misska provokuje na webe: Paparazzom ukázala aj holé prsia!

Olivia Culpo Zobraziť galériu (12)
Olivia Culpo (Zdroj: SITA)

CABO SAN LUCAS - Toto fanúšikom neukázala! Influencerka Olivia Culpo (28) sa zviditeľnila v súťaži krásy a románikmi so známymi mužmi. Ospevovaná je tiež vďaka skvelému módnemu vkusu. Kedykoľvek sa ukázala na červenom koberci, vždy ohúrila. Aktuálne si užíva chvíle oddychu a nezabúda zverejňovať na Instagrame fotky v bikinách. Zábery bulvárnych fotografov sú však o čosi pikantnejšie...

Olivia Culpo je krásna žena. Dokazuje to nielen úspech v súťaži krásy, ale tiež to, že denne dostáva množstvo komplimentov a nadšených komentárov. Brunetka má na Instagrame takmer 5 miliónov followerov. A treba dodať, že obdivujú ju nielen muži, ale aj ženy.  

Misska sa v týchto dňoch pochválila fotkami z dovolenky, ktorú trávi v obľúbenom mexickom letovisku. Spoločnosť jej tam robí aj nemenej atraktívna sestra, a tak sa fanúšikovia chvíľkami dočkali dvojnásobnej porcie sexepílu. 

Olivia Culpo so svojou sestrou majú šarmu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (12)
Olivia Culpo so svojou sestrou majú šarmu na rozdávanie.  (Zdroj: Instagram)

Ako už býva zvykom, Olivia sa nevyhla záujmu paparazzov. Tí určite mali zo svojho úlovku radosť. Kráľovnú krásy sa im totiž podarilo zvečniť aj vo chvíli, keď odhodila vrchný diel bikín. 

Olivia Culpo odhodila vrchný diel bikín.
Zobraziť galériu (12)
Olivia Culpo odhodila vrchný diel bikín.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Olivia Culpo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu