Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa herečka má toho už dosť: Vulgárny odkaz... Česko je najhoršie!

Kateřina Hrachovcová Zobraziť galériu (3)
Kateřina Hrachovcová (Zdroj: Instagram KH)

PRAHA - Česká republika patrí k európskym krajinám, kde je situácia s koronavírusom najhoršia. Za pondelok pribudlo vyše 10-tisíc nových prípadov nákazy. A to nenechalo chladnou ani herečku Kateřinu Kairu Hrachovcovú, známu napríklad zo seriálu Život na zámku z 90. rokov.

Česi sú spolu so Španielmi a Francúzmi na tom aktuálne najhoršie. Pribúdajú nakazení aj ľudia, čo koronavírusu podľahli. Za pondelok hlásia naši západní susedia 10 273 nových prípadov. 

Tento stav nie je mnohým ľahostajný a aj známe tváre sa snažia vyzývať ľudí, aby nepodceňovali nariadené opatrenia. Herečka Kateřina Hrachovcová to urobila pomerne expresívne. „Dodržujme pravidla, ku*va, už!” napísala dnes na Instagram, pričom sa deťom ospravedlnila za použitý vulgarizmus. 

Známa herečka má toho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KH)

Galéria: Kateřina Kaira Hrachovcová

„Buďme k sebe ohľaduplní, to predovšetkým, nech sme v poriadku, nech sme zdraví a môžeme si pekne spoločne žiť... a spievať,” dodala aj s narážkou na kolegyňu Moniku Absolonovú, ktorá ľudí vyzvala, aby v stredu napoludnie spievali z okien českú hymnu. 

Hoci sa v týchto časoch na sociálnych sieťach vyjadruje veľa neveriacich Tomášov a popieračov vážnosti situácie, v tomto prípade komentujúci vyjadrili herečke podporu a súhlas s jej slovami. Aj s použitým vulgarizmom. „Ku*va je v tomto prípade už ku*va na mieste,” napísala jedna z nich. 

Známa herečka má toho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KH)

Viac o téme: Kateřina Hrachovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu