Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa herečka iba v priesvitnom »prádielku«: Toto telo, že má 42?!

Kateřina Hrachovcová sa môže pýšiť takýmito vypracovanými krivkami. Zobraziť galériu (5)
Kateřina Hrachovcová sa môže pýšiť takýmito vypracovanými krivkami. (Zdroj: Instagram K.H.)

PRAHA - To je ale šupa! Herečka Kateřina Hrachovcová už síce prekročila prah štyridsiatky, no svojím zovňajškom by hravo tromfla aj o polovicu mladšie ročníky. Potvrdzuje to aj svojím najnovším instagramovým záberom, ktorým popiera všetky zákony gravitácie a starnutia. Môže takto vyzerať?!

Pre chlapov je bohyňa, pre ženy stále silná konkurencia! Reč je o českej herečke Kateřine Hrachovcovej, ktorá síce tento rok oslávi už svoje 43. narodeniny, no skutočný vek by jej tipoval naozaj len málokto. Môže sa totiž pýšiť nielen mladistvým výzorom, ale aj vypracovanou, doslova závideniahodnou postavou.

Svojich kvalít si je samozrejme dobre vedomá aj samotná blondínka, ktorá navyše nepatrí k žiadnym hanblivkám a mužské osadenstvo často provokuje v poriadne rajcovných kúskoch. S ich fantáziou sa pohrala aj nedávno, keď na svoj instagramový účet zavesila fotografiu, na ktorej pózuje len v priesvitnom sexi „prádielku“.

Najväčšiu pozornosť si tentoraz vyslúžili najmä jej štíhle, pevné nohy a vyrysované brucho, ktorým by pokojne mohla konkurovať aj vrcholovým športovkyniam. Jej úsporná, čipkovaná bielizeň bola v tomto prípade už len menším bonusom. Nuž, keby sa štyridsiatničky mohli prihlásiť do súťaže krásy, Kateřina by bola jasná víťazka!

Viac o téme: Kateřina Hrachovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu