Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Modelka ohúrila výstrihom po pupok: TOTO skrýva pod šatami!

Sofia Resing Zobraziť galériu (12)
Sofia Resing (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Dokonalosť! Aj takýmto slovom by sa dala opísať postavička brazílskej modelky menom Sofia Resing (28). Tá sa aktuálne nachádza v Benátkach, kde sa koná 77. ročník filmového festivalu. Atraktívna tmavovláska zavítala na premiéru počinu Miss Marx a vyzerala ozaj skvele.

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Miss Marx
V rámci aktuálneho ročníka Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach mal svoju premiéru aj film Miss Marx. Okrem jeho tvorcov a hercov, ktorí si v ňom zahrali, sa na červenom koberci ukázali aj krásne modelky. 

Aj keď išlo o menej známe mená, modelky nesklamali a vyzerali ozaj očarujúco. Zmienku si zaslúži napríklad rodáčka z Brazílie - Sofia Resing. Tá mala na sebe čierne šaty, ktoré boli zaujímavé strihom a zdobením. Pohľady prítomných pánov smerovali najmä na oblasť dekoltu, keďže Sofia mala výstrih až po pupok. 

Sofia Resing
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Sofia Resing
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Krásku na sociálnej sieti Instagram sleduje zhruba 400 tisíc followerov. Niet ale pochýb, že po účasti na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach sa ich počet zvýši. A treba dodať, že ľutovať nebudú. Sofia bežne zverejňuje fotky zaujímavých outfitov, či svojho dokonalého tela. Viac záberov nájdete v GALÉRII!

Sofia Resing skrýva pod šatami sexi krivky.
Zobraziť galériu (12)
Sofia Resing skrýva pod šatami sexi krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sofia Resing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu