Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zostarnutý herec na prechádzke: Táto mladá kočka by mu mohla byť dcérou!

Mel Gibson Zobraziť galériu (7)
Mel Gibson (Zdroj: SITA/AP)

MALIBU - Vekový rozdiel neriešia! Slávny herec a režisér Mel Gibson v januári tohto roka oslávil 64. narodeniny, čo pri pohľade na jeho šedivú bradu neprekvapí asi nikoho. Avšak vďaka 30-ročnej partnerke Rosalind Ross, ktorá mu pred troma rokmi porodila synčeka, nemá na starobu ani pomyslenia. Dvojica si pred pár dňami vyšla na prechádzku a pri pohľade na nich musí byť každému jasné, že sú spolu šťastní a rozumejú si.

Meno Mel Gibson je pojmom nielen vo svete filmu. Veľmi dobre ho pozná celá verejnosť. A to nielen jeho pracovné úspechy, ale aj detaily týkajúce sa jeho súkromia.

Jeho manželkou bola dlhé roky Robyn Denise Moore, s ktorou majú dcéru Hannah a šesť synov Edwarda, Christiana, Williama, Louisa, Mila a Thomasa. Dvojica sa začala odcudzovať, keď herca zatkli za šoférovanie v opitosti. Odišli od seba v lete 2006 a súd ich rozviedol deň pred Vianocami v roku 2011.

V marci 2009 nafotili paparazzi Gibsona na pláži s ruskou pianistkou menom Oksana Grigorieva. V apríli sa už ruka v ruke ukázali na červenom koberci. V októbri toho istého roka sa im narodila dcérka Lucia. Vzťah tejto dvojice však po viac ako roku skončil. Grigorieva obvinila slávneho herca z domáceho násilia, za čo dostal trojročný podmienečný trest. Dvojica sa vláčila po súdoch aj kvôli opatrovníctvu dcéry Lucie. Herec je povinný financovať ich bývanie, kým dievča nebude mať 18 rokov.

V roku 2014 vyšlo najavo, že Gibson randí s výrazne mladšou a očarujúcou Rosalind Ross. Tá mu začiatkom roka 2017 porodila synčeka, ktorému dali meno Lars.

Najnovšie zábery dokazujú, že Mel je v tomto vzťahu spokojný. Paparazzi ich nafotili počas prechádzky, ako sa pevne držia za ruky. Gibson a o 34 rokov mladšia kráska sú dôkazom, že ak sa dvaja milujú, vekový rozdiel fakt neriešia.

Mel Gibson a Rosalind Ross na prechádzke.
Zobraziť galériu (7)
Mel Gibson a Rosalind Ross na prechádzke.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mel GibsonRosalind Ross
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu