Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská tragédia u fotografa celebrít: Žena vraj zabila ich postihnutého synčeka (†10)!

Dean Freeman s manželkou Olgou v čase, keď tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (5)
Dean Freeman s manželkou Olgou v čase, keď tvorili šťastný pár. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Dean Freeman (58) bol v médiách doposiaľ spomínaný len vďaka svojej práci. Pred jeho objektívom totiž pózovala nejedna známa tvár. V týchto dňoch však Britániou rezonuje tragická smrť chlapca, ktorý bol práve synom úspešného fotografa. Podľa všetkého mu na život siahla jeho matka.

David Beckham, členky formácie Spice Girls, Emily Ratajkowski, Bradley Cooper, či spevák Michael Bublé sú hviezdy, s ktorými Dean Freeman spolupracoval. Ako fotograf kráčal v šľapajách svojho otca Roberta, ktorý bol napríklad fotografom legendárnych The Beatles.

58-ročný Angličan aktuálne prežíva zrejme najťažšie chvíle svojho života. Dôvodom je smrť jeho-10 ročného syna Dylana. Chlapcovo mŕtve telo našli muži zákona krátko po tom, ako sa jeho matka Olga vraj prišla sama udať na policajnú stanicu. K tragickej udalosti podľa všetkého došlo v nedeľu v skorých ranných hodinách. 

Otec zosnulého chlapca s nimi nežil a v čase tragédie bol pracovne odcestovaný v Španielsku. „Dylan bol krásne zvedavé a umelecky založené dieťa. Rád cestoval, navštevoval umelecké galérie a plával. Spolu sme zažili nezabudnuteľné chvíle napríklad v Brazílii, Francúzku, či Španielsku. Nedokážem pochopiť, že už viac nie je medzi nami,” uviedol v oficiálnom stanovisku nešťastný fotograf.

Susedia sú z činu 40-ročnej Olgy zhrození. Viacerí sa zhodli na tom, že o Dylana, ktorý trpel viacerými zdravotnými komplikáciami, sa s láskou starala. Chlapec bol odkázaný na invalidný vozík, trpel autizmom, detskou mozgovou obrnou a nedokázal rozprávať. 

Obrovská tragédia sa odohrala v tomto dome.
Zobraziť galériu (5)
Obrovská tragédia sa odohrala v tomto dome.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dean FreemanOlga Freeman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu