Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia zrelá tehuľka (47) v šoubiznise? Aha, veď ona si už nezapne nohavice!

Heidi Klum Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pribrala! Reč je o modelke Heidi Klum (47) ktorá je štvornásobnou maminou, avšak netají sa tým, že mladému manželovi Tomovi Kaulitzovi (30) by rada dopriala vlastné dieťa. Slávna blondínka zverejnila v týchto dňoch na instagrame fotku, na ktorej sa márne snaží zapnúť džínsy. Žeby ňou niečo chcela naznčiť?

Tehotenstvo v zrelšom veku už dnes nie je raritou. Spomedzi tvári známych v našich končinách možno spomenúť markizáčku Eriku Judínyovú, či europoslankyňu Moniku Beňovú a vdovu po Karlovi Svobodovi - Vendulu Pizingerovú.

Zahraničný šoubiznis je v tomto smere ešte zaujímavejší. Matkou po päťdesiatke sa napríklad stali speváčka Janet Jackson a herečky Brigitte Nielsen a Halle Berry. Zrejme len málokoho preto zaskočí, že aj modelka Heidi Klum ešte túži po dieťatku. 

Galéria: Heidi Klum a Tom Kaulitz
Slávna blondínka má s exmanželom - spevákom Sealom štyri ratolesti. Netají sa však tým, že jedno dieťa by ešte prijala. V médiách sa už viackrát špekulovalo, že je tehotná. No tieto dohady doposiaľ neboli pravdivé.

Aj v týchto dňoch sa viacerí pýtajú, či náhodou nenosí dieťatko pod srdcom. Heidi totiž dala na instagram zábery, ako sa márne snaží zapnúť si džínsy. Chcela síce takto upozorniť na šou America´s Got Talent, v ktorej je porotkyňou, ale podarilo sa jej zároveň rozvíriť ďalšie špekulácie. Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Heidi Klum
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Heidi Klum
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Heidi KlumTom Kaulitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu