Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Túto sexicu Nemci milujú: V bikinách vyzerá fantastisch!

Sylvie Meis Zobraziť galériu (10)
Sylvie Meis (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ - Bohyňa pláže! Sylvie Meis (42) síce pochádza z Holandska, ale populárnou sa stala v Nemecku. Za zmienku určite stojí jej šarm a sexi figúra. Tú krásna modelka, moderátorka a televízna hviezdička aktuálne vyhrieva na pláži v Saint Tropez, kde neušla pozornosti paparazzov.

Pandémia COVID-19 zmarila plány mnohým ľuďom. Svoje by o tom vedela hovoriť aj krásna Sylvie Meis, ktorá sa mala vydávať. Júnovú svadbu so snúbencom - umelcom Nicolasom Castellom totiž museli presunúť na budúci september.

Zaľúbenci si v týchto dňoch dopriali oddych. Na pláži neušli bulvárnym fotografom. Tí určite neboli jediní, čo sa za sexi plavovláskou otáčali. Sylvie totiž v bikinách vyzerá božsky. 

Sylvie Meis na pláži so svojim snúbencom. 
Zobraziť galériu (10)
Sylvie Meis na pláži so svojim snúbencom.   (Zdroj: profimedia.sk)
   

Pre Sylvie pôjde o druhé manželstvo. V rokoch 2005 - 2013 bola vydatá za futbalistu Rafaela van der Vaarta, s ktorým má 14-ročného syna Damiána. Rozvod tohto páru bol v médiách dosť rozoberaný. Hovorilo sa o nevere a kráska vraj mala pri jednej z hádok dostať od športovca dokonca facky. Nuž, uvidíme, či bude Nicolas pre slávnu blondínku tým pravým.

Viac o téme: Sylvie Meis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu