Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Českej speváčke vek neuhádnete a navyše... 15 kíl dole!

Magda Malá Zobraziť galériu (8)
Magda Malá (Zdroj: Instagram MM)

PRAHA - Kedysi účinkovala v populárnom muzikáli Dracula a za 25 rokov sa takmer nezmenila. Asi nikto by Magde Malej netipoval viac ako 30, možno 35 rokov. Ale určite by vám nenapadlo, že budúci mesiac oslávi 53. narodeniny. Speváčka navyše v poslednom období zhodila 15 kíl a vyzerá naozaj výborne.

Magda Malá patrí k ženám, ktoré starnú naozaj pomaly. Dôkazom je aj porovnanie fotografie z muzikálu Dracula a jej aktuálneho záberu. Speváčka si takto v januári pripomenula 25 rokov od čias, kedy hviezdila na javisku v tomto kúsku. 

Magda Malá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook MM)

Hoci podobne mladistvo vyzerala aj pred časom, predsa len mala v istom období pár kíl navyše. Síce jej pristali, no nakoniec sa speváčka rozhodla s nimi zatočiť. 

Magda Malá mala pár kíl navyše.
Zobraziť galériu (8)
Magda Malá mala pár kíl navyše.  (Zdroj: Facebook MM)

„Schudnúť som chcela už dlho. Stále som si hovorila: po pôrode, po pôrode, až som si zrazu uvedomila, že bábätko má už 11 rokov a žiadna výhovorka mi už nepomôže. Tak som sa do toho pustila,” povedala portálu Super.cz s tým, že obmedzila jedlo, ale pečivo nevynechala. Pridala však pohyb a dnes má veľkosť 34. 

Ako Magda prezradila, pred časom vážila 64 kíl. Pred otehotnením pritom mala 46 kíl, dnes je to 49. „V mojom veku mi pripadá súčasná váha úplne ideálna,” povedala speváčka, ktorá meria 154 centimetrov.

Magda Malá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram MM)

Magda Malá
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram MM)

 

Viac o téme: Magda Malá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu