Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa kráska zhodila šaty: Mini bikiny, MAXI brucho!

Ciara Zobraziť galériu (6)
Ciara (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pôrod je na spadnutie! Speváčka Ciara (34) sa už čochvíľa stane trojnásobnou mamičkou. A vyzerá to tak, že do výnimočného okamihu, keď príde dieťatko na svet, ostáva už len pár dní. V uplynulých dňoch zverejnila na instagrame sériu fotografií, na ktorých hrdo predvádza svoje tehotenské bruško.

Galéria: Speváčka Ciara má sexepílu na rozdávanie
Šťastná mamička! To pri pohľade na speváčku Ciaru napadne asi mnohým. Kráska, ktorá si v minulosti užívala pódia, sa v uplynulých rokoch venuje najmä rodine a niet pochýb, že si to celkom užíva.

S bývalým manželom - raperom Future má 5-ročného syna Future Zahir. S aktuálnym partnerom - športovcom Russellom Wilsonom majú 3-ročnú dcérku Siennu Princess. A už čoskoro sa im má narodiť synček.    

Atraktívna tehuľka si v uplynulých dňoch dopriala oddych a vyhrievala sa na slniečku. Nezabudla však na svojich priaznivcom, ktorým prostredníctvom instagramu poslala zaujímavý pozrav. Ciara sa totiž nechala zvečniť v úsporných bikinách. Pred objektívom hrdo pretŕčala aj bruško, ktoré už narástlo do poriadne veľkých rozmerov. 

Fanúšikov tieto fotky potešili. Si krásna! A s tým bruškom ti to pristane. Najkrajšia mamička,” znejú vybrané z komentárov. Pochvalami nešetrili ani niektorí z radov celebritných kamarátov. Ako sa tieto plavkové zábery celebritnej tehuľky páčia vám?

Ciara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Ciara
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Ciara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu