Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi speváčka na rande zvádzala nielen muža: Zlatko, veď ty si sa zabudla obliecť!

Ciara s manželom Russellom.  Zobraziť galériu (8)
Ciara s manželom Russellom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Určite sa za ňou obzrel každý chlap! Speváčka Ciara (33) oslávila v týchto dňoch tretie výročie svadby. Popri starostlivosti o dve deti si však s manželom Russellom (30) nájdu vždy aj čas pre seba. Nedávno, cestou na večeru stretli bulvárnych fotografov a kráska pôsobila dojmom, akoby si k saku zabudla čosi obliecť.

Speváčka Ciara a hráč amerického futbalu Russell Wilson tvoria pekný pár. Sympatické je, že športovec nepatrí k mužom, čo si krásu svojej ženy nechávajú len pre seba. Práve naopak. Tmavovláske toleruje, že sa pretŕča odhalená vo svojich klipoch, či na sociálnych sieťach. 

V uplynulých dňoch si užívali oddych na Fidži. Ciara zverejnila na instagrame viacero záberov v plavkách, čo fanúšikovia ocenili pochvalnými komentármi. 

Speváčka Ciara má božské krivky.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Ciara má božské krivky.  (Zdroj: Instagram)

Ako mnohé celebritné krásky, aj Ciara preferuje sexi outfity. Na odvážny kúsok stavila aj vtedy, keď si spolu s manželom vyšli na večeru. Speváčka mala na sebe minišaty pripomínajúce predĺžené sako a končili tesne pod zadkom. Pôsobila tak dojmom, akoby si k saku zabudla niečo obliecť. Ako sa vám jej outfit páči?

Ciara zvolila na rande takýto sexi outfit. Pohľadom na jej krivky sa mohol pokochať nielen jej manžel.
Zobraziť galériu (8)
Ciara zvolila na rande takýto sexi outfit. Pohľadom na jej krivky sa mohol pokochať nielen jej manžel.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: CiaraRussell Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu