Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zrelá speváčka šokuje: Pred kamerami celkom nahá!

Sinitta Zobraziť galériu (6)
Sinitta (Zdroj: SITA)

LONDÝN - S nahotou nemá vôbec problém! Reč je o speváčke vystupujúcej pod umeleckým menom Sinitta, ktorú verejnosť pozná aj ako bývalú partnerku Simona Cowella. Umelkyňa nikdy nepatrila medzi hanblivky a zdá sa, že sa to nemení ani s pribúdajúcimi rokmi. 56-ročná tmavovláska sa najnovšie pretŕčala nahá v klipe.

Sinitta vhupla na hudobnú scénu v 80 rokoch a je na nej aktívna dodnes. Síce nepatrí medzi tie najslávnejšie speváčky, ale aj tak má značnú skupinku fanúšikov a podporovateľov. K nim rozhodne patrí jej bývalý partner - porotcovský kat Simon Cowell, s ktorým majú aj v súčasnosti dobrý vzťah. 

Tmavovláska v týchto dňoch vypustila do sveta videoklip k skladbe s názvom Paradise. Zaujímavé je, že pred kamerami sa predviedla aj v Evinom rúchu. Stalo sa tak v rámci scén, keď nahá ležala vo vani a intímne partie i prsia mala prekryté lupeňami ruží.  

Sinitta sa udržiava v dobrej kondícii a nemá sa za svoje telo prečo hanbiť. Mnohé jej rovesníčky by na takéto odvážne zábery ale určite nenašli odvahu...

Sinitta sa pred kamerami predviedla nahá.
Zobraziť galériu (6)
Sinitta sa pred kamerami predviedla nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Klip k skladbe s názvom Paradise. 

Viac o téme: Sinitta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu