Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna herečka (74) vybehla na prechádzku: Och! Bez podprsenky

Goldie Hawn Zobraziť galériu (3)
Goldie Hawn (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nemá problém! Goldie Hawn (74) patrí medzi herečky, ktoré sa aj v zrelom veku udržiavajú v skvelej kondícii. V uplynulých dňoch si napríklad vybehla na prechádzku. Avšak mnohých určite zarazí, že pred vírusom COVID -19 sa nijako nechránila. V bezpečí pred paparazzmi však neboli ani jej prsia. Slávna blondínka totiž nechala podprsenku doma.

Koronavírus je už hrozbou pre celý svet. Počet nakazených jedincov výrazne rastie aj v Spojených štátoch amerických. Guvernér štátu Kalifornia - Gavin Newson nariadil obyvateľom karanténu s určitými výnimkami.

Izolácia sa teda týka mnohých celebrít, ktoré žijú práve v Los Angeles. Mnohé z nich však občas vybehnú z domu do ulíc. Na prechádzku si vyšla aj 74-ročná Goldie Hawn, ktorá neušla pozornosti bulvárnych fotografov. 

Nečudo, že ich Goldie zaujala. Na sebe totiž mala čierne legíny a čierne tielko, pod ktorým nemala podprsenku. To bolo pri pohľade na herečku jasné každému. Blondínka sa síce udržiava v skvelej kondícii, ale zrejme sa nájde množstvo jedincov, ktorí pri pohľade na tento záber zostanú zaskočení. 

Goldie Hawn nemá problém vybehnúť do ulíc bez podprsenky.
Zobraziť galériu (3)
Goldie Hawn nemá problém vybehnúť do ulíc bez podprsenky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Galéria: Herečka Goldie Hawn sa udržiava v skvelej kondícii

Viac o téme: Goldie Hawn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu