Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paris Hilton už nie je sama: TOTO je jej nový frajer!

Paris Hilton Zobraziť galériu (4)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dedička multimiliardového hotelového reťazca Paris Hilton (38) opäť žiari šťastím. Po prekvapivom rozchode s modelom Chrisom Zylkom, krátko po zásnubách, sa na nejaký čas odmlčala. Teraz je však po jej boku nový muž!

Šťastlivcom, ktorý si mal získať kráskino srdce, je podnikateľ Carter Reum. Dvojica sa spolu objavila už začiatkom januára na večierku po odovzdávaní Zlatých glóbusov. Podľa svedkov mali k sebe naozaj blízko a nešetrili vzájomnými dotykmi či bozkami. Podľa slov niekoľkých svedkov mali večierok opustiť ruka v ruke.

Galéria: Spoločné foto Paris Hilton a Cartera Reuma

Prirodzene, sa prominentný párik stal terčom záujmu médií aj verejnosti. To sa mladému biznismenovi nepáčilo a následne si dokonca zmazal i svoj profil na sociálnej sieti, aby tak ochránil svoje súkromie. Zdá sa však, že skryť sa pred objektívmi zvedavých paparazzi nie je úplne jednoduché. Tí dvojicu najnovšie zachytili vo štvrtok na letisku v Los Angeles. Kam mali hrdličky namierené, nevedno.

Predchádzajúci vzťah Paris Hilton a Chrisa Zylku stroskotal ešte v roku 2018.
Zobraziť galériu (4)
Predchádzajúci vzťah Paris Hilton a Chrisa Zylku stroskotal ešte v roku 2018.  (Zdroj: SITA)

Je však pochopiteľné, že rodáčka z New Yorku je po predchádzajúcom nevydarenom vzťahu opatrná. Ten sa skončil ešte v októbri 2018 napriek tomu, že Paris a jej vtedajší partner Chris plánovali svadbu a blondínkinu ruku zdobil diamantový prsteň. Snáď bude mať tentokrát viac šťastia.

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu