Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Objemná speváčka Lizzo v plavkách: Aha, nebojí sa ani bikín!

Speváčka Lizzo má odvahu aj na oranžové bikiny. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Lizzo má odvahu aj na oranžové bikiny. (Zdroj: Profimedia)

RIO DE JANEIRO - Speváčka Lizzo sa konečne minulý rok presadila na hudobnej scéne a bol to raketový nástup. Veď mala hneď najviac nominácií na ceny Grammy. Okrem jej hudby je však neprehliadnuteľná aj jej postava, ktorú sa nijako nesnaží zahaľovať, hoci má pomerne dosť kíl navyše...

Speváčka Lizzo má nielen veľký talent, ale aj telo. Nijako sa však za svoju nadváhu nehanbí a na koncertoch vystupuje v úsporných kostýmoch. Jej sebavedomé vystupovanie ocenila aj Nicole Sherzinger, ktorá kedysi bojovala s bulímiou. 

Galéria: Speváčka Lizzo sa za nadváhu nehanbí

Naopak, známa cvičiteľka a osobná trénerka Jillian Michaels poukazuje na to, že oslavne sa vyjadrovať k niekoho nadváhe nie je v poriadku. Kilá navyše totiž predstavujú mnoho zdravotných rizík. 

Lizzo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Ak jej názor Lizzo aj zachytila, príliš ťažkú hlavu si z neho nerobí a svoje telo vystavuje naďalej. Napríklad najnovšie na dovolenke v Rio de Janeiro. Na pláž sa nechodí v skafandri, a tak paparazzi zachytili speváčku v plavkách. Na rozdiel od mnohých mohutnejších žien však nesiahla po modeli celých plaviek, ktoré čo-to zakryjú a faldíky trochu postláčajú. Lizzo si vzala neprehliadnuteľné oranžové bikiny. 

Objemná speváčka Lizzo v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Objemná speváčka Lizzo v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lizzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu