Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena slávneho Thora priznala: Naše manželstvo nie je perfektné!

Elsa Pataky a Chris Hemsworth Zobraziť galériu (4)
Elsa Pataky a Chris Hemsworth

LOS ANGELES - Manželmi sú už 9 rokov a pôsobia ako ideálny pár. Herečka Elsa Pataky (43) však netají, že s Chrisom Hemsworthom (36) nepoznajú žiadne magické tajomstvo šťastného manželstva. A vôbec to v ich domácnosti nevyzerá tak perfektne, ako si fanúšikovia môžu myslieť.

Už o pár dní budú Chris Hemsworth a Elsa Pataky oslavova 9. výročie manželstva. Vzali sa počas vianočných sviatkov v roku 2010, presnejšie 26. decembra. A stále pôsobia ako ideálny pár. 

Pred pár dňami ale Elsa rozbila ilúzie všetkých, ktorí si mysleli, že v ich manželstve sa nevyskytuje ani mráčik. „Sme rovnakí ako všetci ostatní. Nemáme žiadne špeciálne tajomstvo. Raz sme hore, raz dole,” povedala pre Who. 

Chris Hemsworth, Elsa Pataky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Párik má spolu tri deti a herečka netají, že ani ich výchova nie je pre nich ľahká. „Nič nie je také perfektné, ako to vyzerá. Máme chvíle. keď kričíme na deti a potom sa cítime ako hrozní rodičia a rovnako ako všetci ostatní tiež musíme pracovať na tom, aby sme držali pokope ako pár,” prezradila. 

Ako ďalej poznamenala, aj ich stojí často veľa síl, aby si manželstvo udržali. „Sú tu chvíle, keď sa hádate a musíte sa veľmi snažiť v manželstve. Toľko snahy, koľko vkladáte do práce, musíte dať aj do manželstva a rodičovstva. A treba na tom neustále pracovať,” uviedla manželka slávneho Thora. 

Elsa Pataky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Chris HemsworthElsa Pataky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu