Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

61-ročná Madonna má v posteli zase zajačika (26): Aha, načapali ich paparazzi!

Madonna Zobraziť galériu (8)
Madonna (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

MIAMI - Mohla by mu byť mamou! Slávna Madonna oslávila v lete 61. narodeniny, avšak stále sa udržuje v skvelej kondícii. Zrejme aj vďaka tomu nemá problem zbaliť výrazne mladších mužov. Aktuálne je vraj jej milencom tanečník Ahlamalik Williams (26). Dohady o ich vzťahu potvrdzujú aj najnovšie paparazzi zábery.

Šoubiznis je plný párov s výrazným vekovým rozdielom. A nie sú to len slávni muži, čo sa radi obzerajú za mladými kráskami. I mnohé prominentné ženy neváhajú vpustiť do svojho srdca a postele sexi zajačikov. 

Zopár takýchto vzťahov má za sebou aj speváčka Madonna. S jej menom je aktuálne spájaný aj tanečník Ahlamalik Williams. Ten sa v poslednom čase už viackrát objavil po jej boku. Aj uplynulé dni strávil v spoločnosti slávnej umelkyne a jej detí.

Paparazzom sa ho podarilo zvečniť, ako fajčí na balkóne hotela v Miami. Neskôr sa k nemu pridala aj hviezdna blondínka, ktorú zamilovane hladkal a objímal. Pri pohľade na Madonnu niet pochýb, že si chvíle v spoločnosti mladého milenca celkom užíva. 

Madonniným novým milencom má byť tento tanečník.
Zobraziť galériu (8)
Madonniným novým milencom má byť tento tanečník.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu