Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

XXL speváčka v mini, Selena so stlačenými prsiami a hentí dvaja.. Preboha, toto je už príliš!

Lizzo a Selena Gomez na červenom koberci zaujali. Zobraziť galériu (36)
Lizzo a Selena Gomez na červenom koberci zaujali. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vytŕčali z davu! Nedeľný večer sa niesol v znamení odovzdávania hudobných cien American Music Awards. O prekvapivé momenty sa na červenom koberci postarali viaceré celebrity. Rozhodne najviac šokoval raper Rich The Kid so svojou partnerkou. Aha, čo vyvádzali!

Americká speváčka Lizzo sa teší stále väčšej a väčšej popularite. V nomináciách na nadchádzajúce Grammy Awards sa jej meno objavilo až v ôsmich kategóriách. Tri nominácie mala aj v rámci cien American Music Awards.

Úspech žne aj napriek tomu, že jej postava nie je vôbec ideálna. Kyprá umelkyňa si však z toho ťažkú hlavu nerobí a oblieka si rovnako provokatívne kreácie ako jej štíhle kolegyne. Aj v neďeľu sa na červenom koberci pretŕčala v mini šatách. 

Lizzo
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: SITA)

Svoje miesto medzi najúspešnejšími speváčkami súčasnosti rozhodne má i 17- ročná Billie Eilish. Tá si domov odniesla víťazstvo v dvoch kategóriách. Zaujala ale aj nevšednou pokrývkou hlavy a rukavicami. 

Billie Eilish
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: SITA)

Na červenom koberci sa ukázala aj speváčka Selena Gomez. Tá stavila na šaty, ktoré boli výrazné nielen farbou, ale aj strihom. Viacerí sa pri pohľade na brunetku zhodli, źe neodhadla správnu veľkosť. V obtiahnutých šatách jej stlačené prsia nešlo prehliadnúť. 

Selena Gomez
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: SITA)
 

Vnady hrali hlavnú úlohu aj v prípade outfitu dámy menom Tori Brixx. Tá je partnerkou rapera, ktorý si hovorí Rich The Kid. Dvojica sa pred fotografmi s nadšením predvádzala. Chvíľkami ale pôsobili dojmom, akoby si odovzdávanie cien pomýlili s nejakou eroticky ladenou akciou. 

 Rich The Kid
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 Rich The Kid
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: profimedia.sk)

​Ďalšie FOTOGRAFIE z podujatia nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: American Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu