Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Túto promi dcéru by chcel za susedu každý chlap: Aha, čo stvárala na záhrade!

Ireland Baldwin Zobraziť galériu (7)
Ireland Baldwin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pretŕča sa celkom rada! V médiách sa nedávno objavili správy o tom, že Alec Baldwin (60) by sa mal stať už šesťnásobným otcom. Jeho najstaršia dcéra Ireland (23) na materstvo zatiaľ nepomýšľa. Naplno sa venuje tomu, čo jej ide najlepšie. A to pózovaniu pred objektívom. Pozrite sa, čím najnovšie potešila svojich priaznivcov.

Hoci manželstvo Aleca Baldwina a Kim Basinger nemalo šťastný koniec, dcéra Ireland sa im ozaj vydarila. Dnes má 23 rokov, živí sa ako modelka a na instagrame má zhruba 550 tisíc followerov. Tých pravidelne zásobuje zaujímavými fotkami, na ktorých nemá problém predviesť čo-to zo svojho tela. 

Aktuálne sa pochválila zábermi, na ktorých pózuje oblečená v čiernych vykrajovaných plavkách. Hádam každému udrú do očí blondínkine tetovania a za zmienku určite stojí aj hlboký výstrih odhaľujúci jej prednosti. 

Ireland si počas pózovania vzala do rúk krhľu a tvárila sa ako skúsená záhradkárka. Ktovie, či sa v záhrade aj ozaj činí alebo sa v nej len pretŕča. Isté však je, že chlapi bývajúci v jej okolí, musia mať radosť. 

Ireland Baldwin sa rada pochváli svojími krivkami.
Zobraziť galériu (7)
Ireland Baldwin sa rada pochváli svojími krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Ireland Baldwin ako sexi záhradkárka.
Zobraziť galériu (7)
Ireland Baldwin ako sexi záhradkárka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ireland Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu