Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna kráska zbadala fotografov a... U nás by ju vysmiali!

Elsa Hosk Zobraziť galériu (7)
Elsa Hosk (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Toto jej príliš nevyšlo! Mnohé celebrity to majú v týchto dňoch namierené do Talianska, kde sa koná v poradí už 76. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach. Na červenom koberci sa určite predvedie aj krásna modelka Elsa Hosk. Na tú pri prílete natrafili aj bulvárni fotografi, z ktorých kráska nebola príliš nadšená. Nuž, nečudo...

Elsa Hosk patrí medzi hviezdy, ktoré sa na sociálnych sieťach pravidelne pýšia vydarenými zábermi. Na červenom koberci je vždy očarujúca, avšak v súkromí si na dokonalosť príliš nepotrpí. Dôkazom sú zábery, ktoré sa najnovšie podarilo spraviť bulvárnym fotografom. 

Tí modelku Victoria´s Secret zvečnili pri prílete do Benátok, kde sa koná obľúbený filmový festival. Blondínka cestovala v džínsoch a svetri. Vlasy mala voľne rozpustené, na tvári žiaden mejkap a skrývala sa za slnečné okuliare. 

Pri pohľade na jej gestá je zrejmé, že nebola príliš nadšená z toho, že ju fotia. A hoci sa Elsa tvárila nenápadne, s davom rozhodne nesplynula. Ktovie, či aj vďaka tomu, že mala obuté čierne šľapky s bielymi ponožkami... Isté však je, že keby ju takto zbadal ktokoľvek v našich končinách, určite by sa pousmial.

Ktovie, či sa Elsa Hosk inšpirovala u našich západných susedov.
Zobraziť galériu (7)
Ktovie, či sa Elsa Hosk inšpirovala u našich západných susedov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Elsa Hosk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu