Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známy herec je zdrvený: Pár dní po narodeninách... Hrozná tragédia!

Vin Diesel Zobraziť galériu (6)
Vin Diesel (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Bojuje o život! Pred pár dňami oslávil herec Vin Diesel 52. narodeniny. Oslavy a príjemné emócie však vystriedali obavy a strach. Počas nakrúcania deviatého pokračovania série Rýchlo a zbesilo sa prihodila tragédia. Dablér Vina Diesla padol na hlavu zhruba z výšky 10 metrov. Podľa medializovaných informácií je momentálne v kóme.

Spomínaný kaskadér sa volá Joe Watt a k hrozivému pádu došlo v pondelok. Podľa svedkov sa počas nakrúcania skoku z balkóna pretrhlo istiace lano. „Pod balkónom mal zostať visieť a potom sa mal pomaly presunúť k zemi. Ale on spadol priamo na hlavu,” uviedol pre The Sun ich zdroj.  

Všetko to na vlastné oči videl aj samotný Diesel. „Bol totálne v šoku a usiloval sa zadržiavať slzy. Všetci od hrôzy kričali,” dodal informátor. Hrozivú nehodu zachytili aj kamery. Záznam už má v rukách polícia. Kaskadéra okamžite transportovali do Kráľovskej londýnskej nemocnice.

Joe pracoval na viacerých známych filmoch. Spomenúť možno Kingsman, Spider Man, Game of Thrones, či Johnny English. Kaskadérkou je aj jeho snúbenica Tilly Powell. Tá bola v čase nehody na nakúcaní iného filmu. „Tilly je totálne zničená. Vždy si uvedomovala, aká je ich práca nebezpečná. Momentálne je so svojim snúbencom v nemocnici a podobne ako všetci blízki sa za neho modlí,” uviedol pre Mail Online zdroj z ich okolia. 

Vin Diesel bol svedkom podobne tragickej nehody aj v roku 2002. Jeho dablér Harry O´Connor pri nakrúcani filmu xXx zomrel po náraze do mostu. 

Joe Watt so svojou snúbenicou Tilly.
Zobraziť galériu (6)
Joe Watt so svojou snúbenicou Tilly.  (Zdroj: instagram a facebook)

Viac o téme: Vin DieselJoe Watt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu