Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTKY vojvodkyne Kate vyvolali slušné šialenstvo: Ak je TOTO pravda...

Vojvodkyňa Kate. Zobraziť galériu (10)
Vojvodkyňa Kate. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prezradila sa?! Dostihy Royal Ascot sú medzi britskou smotánkou veľmi obľúbené. Veľkolepého podujatia sa zúčastňujú i členovia kráľovskej rodiny. Inak tomu nebolo ani počas aktuálneho ročníka, kde počas zahájenia rozhodne najviac zaujala vojvodkyňa Kate (37). Prítomným fotografom sa ju totiž viackrát podarilo zvečniť vo chvíli, keď si hladkala brucho. Žeby v ňom skrývala sladké tajomstvo?!

Verejnosti je dobre známe, že britská kráľovná Alžbeta II. priam zbožňuje kone a má k nim vrúcny vzťah. Dokonca jedno zo vzácnych plemien zachránila pred vyhynutím. Asi nikoho preto neprekvapí, že je stálym hosťom dostihov Royal Ascot. 

Nechýbala na nich ani tento rok, kde jej robili spoločnosť holandský kráľ Willem-Alexander s manželkou Maximou. Britská panovníčka stavila na outfit ladený do svetlomodrej farby. Samozrejmosťou bol zdobený klobúk. 

Kráľovná Alžbeta II. s holandskou kráľovnou Maximou.
Zobraziť galériu (10)
Kráľovná Alžbeta II. s holandskou kráľovnou Maximou.  (Zdroj: SITA)
  

Do šiat podobného oditeňa sa obliekla aj vojvodkyňa Kate. Ako už býva zvykom, vyzerala skvele a rozdávala úsmevy na všetky strany. Zábery z podujatia vyvolali dohady, že za jej usmiatou tvárou by mohlo byť štvrté tehotenstvo. Trojnásobná mamička sa totiž viackrát hladkala po bruchu, čo akosi automaticky robia mnohé ženy, keď sú v radostnom očakávaní. Nechajme sa prekvapiť, či budú tieto dohady pravdivé. 

Kate má s manželom Williamom synov Georgea (5), Louisa (1) a dcérku Charlotte (4). Počas každého z tehotenstiev trpela nevoľnosťami. 

Vojvodkyňa Kate si takto hladkala brucho.
Zobraziť galériu (10)
Vojvodkyňa Kate si takto hladkala brucho.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aktuálne zábery vojvodkyne Kate vyvolali celkom slušné šialenstvo. Mnohí sa nazdávajú, že by mohla byť znovu tehotná.
Zobraziť galériu (10)
Aktuálne zábery vojvodkyne Kate vyvolali celkom slušné šialenstvo. Mnohí sa nazdávajú, že by mohla byť znovu tehotná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu