Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paparazzi zbadali známu blondínku a... Wau, v bikinách je to hotová sexbomba!

Michelle Hunziker Zobraziť galériu (6)
Michelle Hunziker (Zdroj: profimedia.sk)

VARIGOTTI - Jednoducho božská! Taká je herečka, modelka a moderátorka Michelle Hunziker (42), ktorá je veľkou hviezdou najmä v Taliansku. Nečudo, že keď sa objaví na pláži, tak má bulvárnych fotografov v pätách. Pred pár dňami sa im ju podarilo zvečniť v bikinách. A hoci sa jej fotky v plavkách objavujú v médiách pomerne často, pohľad na jej telo nikdy neomrzí.

Krásna tvárička a pevné telo! Niet pochýb, že Michelle Hunziker si k dokonalosti pomáha nielen cvičením a kvalitnou kozmetikou, ale svoj podiel na jej atraktívnom zovňajšku majú aj rôzne skrášľujúce procedúry. V jej prípade však nepôsobia vôbec rušivo. Práve naopak. 

Keď si 43-ročná trojnásobná mamička oblečie bikiny, hravo strčí do vrecka aj mnohé mladšie dámy. Dôkazom sú fotky, ktoré sa nedávno podarilo spraviť paparazzom. Michelle si užívala chvíle oddychu v spoločnosti manžela Tomasa Trussardiho a dvoch mladších dcér. Fotografom ochotne pózovala a zábery by určite našli uplatnenie aj na stránkach plavkového magazínu Sports Illustrated. Že? 

Michelle Hunziker je bohyňou pláže.
Zobraziť galériu (6)
Michelle Hunziker je bohyňou pláže.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michelle Hunziker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu