Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská tragédia v rodine speváka: Smrť synčeka (†3), TOTO spravia s telom

Granger Smith so svojim synčekom. Zobraziť galériu (9)
Granger Smith so svojim synčekom. (Zdroj: Instagram)

NASHVILLE - Prišli o to najcennejšie! Americký country spevák Granger Smith (39) šokoval svojich priaznivcov veľmi smutnými správami. Na sociálnych sieťach oznámil, že jeho najmladší, len 3-ročný synček zomrel. Spoločne s manželkou sa rozhodli jeho orgány darovať.

Meno Granger Smith je známe najmä milovníkom country. Symptický spevák sa ale môže pochváliť nielen pracovnými úspechmi, ale aj krásnou rodinkou. V týchto dňoch však prežíva obrovský žiaľ. Jeho najmladší synček River sa utopil v záhradnom bazéne. 

Aj napriek tomu, že lekári vynaložili všetko úsilie, aby chlapčeka zachránili, ich snahy boli márne. „Rozhodli sme sa jeho orgány darovať, aby mohli iné deti dostať druhú šancu na život,” uviedli na svojich instagramových profiloch nešťastní rodičia. 

Spevákova rodina je pochopiteľne zarmútená a zničená. „Riv bol výnimočný. A každý, kto ho spoznal, to hneď videl. Nedá sa opísať, akú radosť priniesol do našich životov. Jeho svetlo bude v našich srdciach navždy,” dodal Granger, ktorý má s manželkou Amber ešte 7-ročnú dcéru London a o dva roky mladšieho syna Lincolna. 

Granger Smith s manželkou a deťmi.
Zobraziť galériu (9)
Granger Smith s manželkou a deťmi.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Granger Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu